Vegetarisk suppe med rosekål og zucchin
Vegetarisk suppe med Bruxelles kål, gulerodstop og zucchini. Friske grøntsager og intet mere, men hvor velsmagende og sund. Om sommeren vokser så mange ting på senge, at øjnene spreder sig. Efter at have samlet afgrøden er det tid til at bruge den. Jeg elsker sådanne supper, de er som en mosaik, som du samler med dine egne hænder.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 3 portioner pr. Portion Kalorie: 220 kcal egern: 3,6 g: 8,3 g kulhydrater: 28,6 g
Vegetarian suppe ingredienser med Bruxelles kål og zucchini
- 200 g Bruxelles kål;
- 100 g gulerødder;
- 50 g gulerod toppe;
- 200 g zucchini;
- 200 g kartofler;
- 50 g rød sød peber;
- 700 ml vegetabilsk bouillon eller vand;
- 25 g olivenolie;
- 1 fedd hvidløg;
- Salt, krydderier.
Method med at forberede vegetarisk suppe med Bruxelles kål og zucchini
Hæld olivenolie i en gryde med en tyk bund. Skær løg med små terninger. Vi skar fedt af hvidløg fint. Kast løg og hvidløg i en gryde med varm -op olie. Steg 2 minutter.
Unge gulerødder med min børste, afskåret toppe, skyl med koldt vand. Klip gulerødderne i cirkler, tilføj den stegte løg.
Unge kartofler er også min børste eller vaskeklud med et slibende lag. Skær kartoflerne med store terninger, kast den i gryden efter gulerødder.
Tidlig zucchini kan koges med en skræl, bare hoppe frøene med en frøpose. Vi skar den skrælede zucchini med terninger af samme størrelse som kartoflerne. Tilsæt zucchini til gryden.
Vi renser den søde paprika fra frøene, skærer massen i små terninger. Vi tilsætter hakket peber til resten af ingredienserne.
Hæld vegetabilsk bouillon eller kogende vand. Salt efter smag. Varm op i kog, reducer opvarmningen og dæk suppen med et låg. Du kan også koge denne suppe med svamp bouillon.
Kog på lav varme i cirka 15 minutter. Unge grøntsager bliver bløde ganske hurtigt.
Vi skærer gulerod toppe fint. Carrot -toppe er de samme greener som brændenælde, toppe af radiser, persille eller spinat, så tilsæt den til suppen tættere på enden af madlavning. Vi kaster hakket gulerod toppe i en kogende suppe.
Tilføj derefter rosekål. Vi skar store hoveder i halvdelen eller fire dele, små kan efterlades intakt.
Vi laver mad alle sammen 10 minutter efter kogning. Vi krydrer med krydderier, indiske krydderier til grøntsagsretter eller krydret urter er perfekte.
Vegetarisk suppe med Bruxelles kål og zucchini serveres på bordet varmt eller varmt. Du kan drysse med stegte croutons. Behagelig appetit!
Det evige spørgsmål om toppen eller rødderne i forhold til gulerødder løses positivt i begge tilfælde. Knusning og rodafgrøder og gulerodstoppe. Desuden er toppe ikke kun velsmagende, men også nyttige. Afkog fra det hjælper med forskellige sygdomme, bidrager til den samlede styrkelse af kroppen, da gulerodkampen indeholder mange vitaminer og forskellige sporstoffer. Om sommeren er haven en rigtig overflod – toppe af rødbeder, gulerødder, radiser. Brug naturlige gaver, kast ikke de gavnlige dele af planter, fordi de ikke kun er nyttige, men også velsmagende!