Vanilla -cookies med kirsebær
Vanilla -cookies med kirsebær – mør, smeltning i munden, med en behagelig aroma og ly surhed af en sukkerkirsebær. Der er ikke noget velsmagende end hjemmekager, og lugterne af bagning får dig til at glemme alt og bare nyde livet.
Forberedelse:45 minutter Nummer: 25 stykker pr. 100 gram Kalorie: 322 kcal
Vanilla cookies med kirsebær
ingredienser
- 100 g smør;
- 180 g hvedemel af den ekstra sort;
- 20 g kartoffelstivelse;
- 50 g sukkerpulver plus pulver til dryss;
- 1 kyllingæg;
- 1 teskefuld vanillin;
- 1/3 teskefuld dejbagepulver;
- Cherry Jam;
- Slæg kirsebær.
Method med tilberedning af vaniljekager med kirsebær@
Vi sigter hvedemelet af den ekstra sort i en skål. Tilsæt kartoffel eller majsstivelse. Hæld vanillin og bagepulver på dejen. Jeg bruger vanillin-loit, hvis vanillin er krystallinsk, har det brug for mindre.
Hæld sukkerpulver og bland godt tørre ingredienser med en visp.
Tilsæt smør og smør.
Vi gnider smør med en tør blanding med vores hænder, indtil de smuldrende krummer er opnået.
Lav en fordybning, opdel et stort kyllingæg i dejen.
Vi blander hurtigt dejen, samler i hvem og lægger den i køleskabet i 30 minutter – lad ham hvile. Slibende dej, i modsætning til gær, kan ikke æltes, så gluten ikke har tid til at udvikle sig. Hvis du ælter i lang tid, vil cookies vise sig hårde.
Opdel dejen i lige stykker, der vejer ca. 15 g hver. Sæt bagepapiret på en bageplade. Vi ruller kugler fra dejen og lægger den på en bageplade i en kort afstand fra hinanden.
Klasses fra vin, vi gør uddybning i midten af kuglerne og skubber dejen dybt, næsten til en bageplade. Der er et bagepulver i testen, det vil stige i processen med bagning. Hvis fordybningerne er små, vil hullet vise sig at være upressiv, og kirsebæret vil ikke have nogen steder at skjule.
Ovnen opvarmes til 190 grader celsius. Vi lægger en bageplade med cookies i en opvarmet ovn i 12 minutter. Bages til lys gylden farve.
Vi tager en bageplade ud, lægger uddybningen af bagerne langs et drypp af kirsebær eller enhver anden lys rød marmelade. Igen returnerer vi bagepladen til den varme ovn i 2-3 minutter. Under påvirkning af varmen smelter syltetøj, lidt tykkere og bliver mere klæbemiddel.
Vi bliver klar -lavede cookies fra ovnen, afkøles lidt. Hæld sukkerpulver i en sil og drys cookies jævnt.
Vi lægger en tørret kirsebær i hver cookies, tryk lidt på, så kirsebæret sidder fast. Jam fastgør perfekt cookies med en kirsebær, strukturen er holdbar, bryder ikke op i komponenterne i delen, selvom du skifter de færdige cookies fra en bageplade til en vase.
Vi serverer møre og smuldrende vaniljekager til te eller kaffe. Behagelig appetit!
Denne opskrift kan ændres afhængigt af de produkter, der er i skraldespandene. For eksempel, i stedet for kirsebær, vil en træg tranebær eller zuckets af ananas være ganske god. Du kan smage dej med citronskum eller malet kanel.