Vælg med græskar, æbler og valnødder
En enkel, velsmagende og smuk tærte med græskar, æbler og valnødder. Dejen med cottage cheese som for cookies, holder perfekt form. Det tager tid til forberedelse af fyldningen i cirka en halv time, du kan lave mad på forhånd og efterladt i flere dage i køleskabet.
Forberedelse:1 time 30 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 718 Kcal Squirrels: 16,1 g Fedtstoffer: 95,6 g Carbohydrat: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g: 45,3 g
Ingredients til testen
- 200 g blød hytteost;
- 110 g smør;
- 25 g vegetabilsk olie;
- 50 g sukkerpulver;
- 200 g hvedemel;
- 1 teskefuld dej bagepulver;
- Æg til smøring;
- Vanilla, salt.
Ingredients til fyldning
- 2 medium æbler;
- 200 g græskar;
- 500 g valnødder;
- 50 g sukker;
- citron, kanel.
Method med at tilberede en tærte med græskar, æbler og valnødder
Forbered påfyldningen. Vi renser æbler og græskar fra skrælen, fjerner frøene og kernen i æbler. Klip græskaret og æblerne, læg i en gryde. Hæld sukker. Press saften af halvdelen af citronen. Vi gnider citronskallen. Varme op til kogning, forbered under låget i 20 minutter.
Hils møtrikker hugg fint eller stive i en mørtel. Tilsæt møtrikkerne til græskar og æbler, hæld en halv teskefuld malet kanel. Bland, kog på lav varme i yderligere 10 minutter. Afkøles påfyldningen til stuetemperatur eller afkøles i køleskabet.
Forbered dejen. Vækst smør blødgjort ved stuetemperatur gnides med pulveriseret sukker, tilsæt vanillin eller vaniljeekstrakt efter smag, hæld en knivspids fint salt.
Tilsæt en blød grim hyttost til pisket ur. I denne opskrift brugte jeg ricotta i stedet for cottage cheese.
Bland ricotta med olie. Bland separat hvedemel med bagepulver på dejen og hæld i olie-stangblandingen. Gnid først dejen med vores hænder ind i krummen.
Tilføj vegetabilsk olie, bland hurtigt alt.
Saml dejen i dem, indpak madfilmen og lad det være i køleskabet for at slappe af i en halv time.
Læg et ark papir til bagning på en bageplade. Del en hvile dej omtrent i halvdelen. Vi ruller halvdelen af dejen i pølsen. Vi ruller en pølse lige på papiret, danner en oval, der ligner en græskar.
Vi lægger udfyldningen på dejen, lad det være ved kanterne gratis halvanden centimeter. Vi nivellerer påfyldningen, forvirrende med en gaffel.
Den resterende dej rulles op på samme måde som den første del, kun lidt større i størrelse. Dæk fyldningen med rullet dej.
Fastgør kanterne på kagen, og tryk derefter i en cirkel med en gaffel for en pålidelig forbindelse. Vi trækker strimler på dejen og gentager mønsteret på græskaret. Flere steder skærer vi gennem strimlerne igennem og gennem, så damp fra fyldningsbladerne ved bagning.
Opdel kyllingæget i en skål, bland med en gaffel. Smør tærten med et slået æg med en silikonebørste eller flad.
I den øverste del af tærten danner vi en græskarhale.
Opvarm ovnen til 185 grader celsius. Bages 40 minutter indtil gylden farve.
Fjern kagen fra bagepladen, afkøles på gitteret. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: 3 heerlijke sandwich: met komkommer, met kip, met kool en vlees. Stap -By -stap Recept met foto.