Tomater med druer om vinteren
Tomater med druer er en anden opskrift på syltede kirsebær i en sød og sur påfyldning med krydderier og søde druer. Druer er også syltede separat, dette er en fremragende snack til kød, men hvis du samler både kirsebær og druer i en bank, vil det vise sig endnu bedre og velsmagende. Derudover kan du syliginal – eksperimentere med krydderier og druesorter.
En krukke med syltede grøntsager og frugter, der er tilberedt i henhold til denne opskrift med et foto, kan påføres en snack på aperitiff, appetitvækkeren er også velegnet til næsten enhver stærk alkohol. Jeg kan godt lide at rulle grøntsager i små banker, det sker, jeg vil undersøge skraldespandene, og øjnene på det meget meget ved ikke, hvad de skal gribe efter – alt er så velsmagende!
Forberedelse:25 minutter Nummer: 500 ml pr. 100 gram
Ingredients af tomater med druer til vinteren i 500 ml
- 170 g kirsebær;
- 150 g lyserøde druer;
- 1 Chili Pod;
- 1 laurbærblad;
- 6 Butons of Clove;
- 1 teskefuld af en blanding af peberfrugter;
- 5 Goroshin duftende peber;
- 1 tsk sennepsfrø;
- 5 ml balsamico eddike;
- 10 ml Apple Bite;
- 20 g sukker;
- 10 g salt;
- Filtreret eller foråret vand.
Method med at tilberede tomat med druer til vinteren
Cocktel Cherry er et ideelt valg til sådanne emner. Vi går på markedet eller i haven og vælger det mest, svovl tomatnaya, så der er mindre hulrum i banken. Vi hælder kirsebær i en krukke på cirka halvdelen, så du kan groft bestemme det rigtige beløb, veje arbejdet utakkelt, hvis kun på farmaceutiske skalaer.
Ved øje bestemmer vi også mængden af druer – druer tager omkring halvdelen af dåsen. Vi afskærer bærene fra klyngerne, så de vil sætte sig kompakt.
Vi afskærer stilkene i kirsebær, halens vinstokke, lægger alt i en skål, hæld varmt vand, skyl. Derefter overfører vi det til et dørslag og skylles med rindende vand.
Min krukke i varmt vand med drikke soda, skyl kogende vand, ikke steriliseret, da frugt og grøntsager ikke er sterile, og processen med sterilisering af containere i dette tilfælde er ubrugelig. Vi lægger kirsebær og druer i krukken tæt.
Kog filtreret eller fjedervand, hæld i en krukke, lad det være i 10 minutter.
Vi dræner vandet i gryden og hælder en ny del af kogende vand i krukken.
Sæt en brændende chili -pod i en gryde og laurbærblad. Hæld salt, sukker, sennepskorn, en blanding af peberfrugter, læg nelliker og duftende ærter. Bland påfyldningen, så salt og sukker opløses helt, læg saltvandet på ovnen, efter kogning, kog i 4 minutter.
Hæld varmt vand fra dåsen, hæld straks æble og balsamicoeddik. I alt er det nødvendigt med en spiseskefuld på 9%eddike, du kan mindre eller mere afhængigt af præferencerne.
Hæld kogende saltvand sammen med krydderier, fyld beholderen næsten til nakken.
Vi drejer tæt på et kogt låg, vend på hovedet, vikle det med varmt, lad det være i varmen, indtil den er helt afkølet.
Vi fjerner til opbevaring på et køligt, mørkt sted. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Chocolade -muffins met ingeblikte perziken.