Tært med vaniljesaus og figner
Tærte med vaniljesaus og figner – sød og meget velsmagende. En smuldrende skorpe med sanddej er fyldt med en mærket vaniljesaus med stykker friske figner og bages i ovnen til en let gylden farve. Denne skål kan tilberedes med tørrede figner, som først skal gennemvædet i sød sort te.
Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 635 kcal Squirrels: 8 g Fedt: 31 g kulhydrater: 70 g
Ingredients til fyldning af tarta med vaniljesaus og fig.
- 200 g friske figner;
- 130 g sukker;
- 210 ml fløde;
- 1 æg;
- 3 teskefulde kartoffelstivelse;
- 15 g smør;
- Salt, vaniljeekstrakt eller vanillin.
Ingredients til testen
- 120 g hvedemel;
- 30 g sukker;
- 65 g smør;
- 3 spsk isvand;
- En knivspids med lille salt.
Method med at forberede tærte med vaniljesaus og fig.
Vi laver en vaniljesaus. I en Stewpan med en tyk bund, hæld sukker sand, knæk ægget. Tilsæt 1 \ 4 tsk salt.
Bland ægget og sukkeret med en visp. Hæld kold fløde, tilsæt en teskefuld vaniljeekstrakt eller vanillin.
Hæld kartoffelstivelse, bland ingredienserne med en visp, indtil den er glat. Til fløde eller gelé er kartoffelstivelse mere passende og majs til panorering.
På lav varme eller i et vandbad opvarmes vi vaniljesaus for at blive tykkere og omrøres konstant med en visp, så der ikke dannes klumper. Vi lægger fortykningskremen i en bred plade eller i en beholder, dæk med en bagefilm og fjerner den i køleskabet, så cremen er helt afkølet.
Lav en sanddej. Bland hvedemel, sukker og en knivspids fint salt i en skål.
Skær det kolde smør med terninger, tilføj til tørre ingredienser.
Gnid olien med mel og sukker med dine hænder i krummen, tilsæt isvand. Du har muligvis brug for lidt mere eller lidt mindre end vand, det hele afhænger af fugtigheden af produkterne.
Æld hurtigt dejen, den kan æltes med dine hænder eller koges i et køkken kombineres ved hjælp af en mixer. Vi samler den færdige dej i bolden, lad den være i køleskabet i 30 minutter.
Rul dejen tyndt ud, lagtykkelsen er ca. 3 millimeter. Vi overfører dejen på en klippe til en syrlig form. Størrelsen på formularen i denne opskrift er 19 centimeter, en højde på 3,5 centimeter. Distribuer dejen i form, tryk på kanterne, skær den overskydende dej af omkredsen.
Sæt formularen en afkølet vaniljesaus. Vigtig! Cremen skal helt afkøle, læg ikke en Holly -fløde på dejen.
i mine friske figner, afskåret en hærdet hale. Klip fignerne med skiver. Vi nivellerer cremen, læg de hakkede figner på toppen.
Sæt stykker koldt smør på frugter og fløde. Drys alle sammen med sukker (1-2 teskefulde er nødvendige).
Varme til 180 grader celsius ovnen, læg formen med terte på det gennemsnitlige niveau. Vi bager i cirka 35 minutter, indtil skorpen bliver gylden, mens cremen med frugter skal skinne lidt, hvis man ryster formen.
Den færdige syrlige med vaniljesaus og figner er helt afkølet, vi tjener til te. Behagelig appetit.
Læs også en interessant artikel: District linzen stoofpot met ribben. Stap -By -stap Recept met foto.