Syltede salat med paprika-vegetabler på koreansk
En syltede salat med bulgarsk peber-crispy grøntsager i en sød og sur, gnist marinade, vi koger i henhold til en opskrift inspireret af koreansk køkken. Du kan servere grøntsager på koreansk til bordet en halv time efter madlavning, og du kan opbevare i køleskabet i flere dage, og den næste dag vil salaten være endnu velsmagende.
Forberedelse:15 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Caloria: 174,4 kcal Fedt: 12,5 g Carbohydrater: 19,3 g
Ingredients af syltede salat med paprika
- 500 g hvidkål;
- 100 g løg;
- 150 g gulerødder;
- 150 g selleri;
- 350 g bulgarsk peber;
- 1 Chili -peber;
- 2 teskefulde koriander;
- 2 teskefulde krydderier til koreanske gulerødder;
- 3 spsk vin eller æble cider eddike;
- 2 spsk sojasovs;
- 60 g oliven eller vegetabilsk olie;
- Sort peber, sukker og salt;
- Hvidløg efter ønske.
Method med tilberedning af syltede salat med paprika
løg skåret i tynde halvringe. Det er praktisk at tilberede grøntsager på koreansk i en stor plastbeholder med et tæt passende låg, indlæse ingredienserne i beholderen på sin side.
Vi skar hvidt kål groft. Fra kålblade skal du afskære tætningen, hvis kålen er tidligt, som i denne opskrift, behøver du ikke at skære noget undtagen stubberne. Tilføj hakket kål til løg.
Rengør gulerødder, grundigt med min børste. Slib gulerodstrimlerne med en kerne til koreanske gulerødder. Vi lægger gulerodchips i en beholder, efterfulgt af kål.
Sellerirod rengøres for skrælen. Klip selleri med tynde strimler eller gnid på et stort grøntsagsgrader. Tilføj hakket selleri til andre ingredienser.
Den kødfulde paprika er skåret i halvdelen, vask halvdelene med koldt vand, skåret stilkene ud. Skær pulpen af peber i små terninger og læg en beholder. I denne opskrift, gul peber, hvis du bruger forskellige farver, vil salaten vise sig lysere.
Tilføj krydderier. Hæld vineddike, hæld krydderier til koreanske gulerødder, salt efter smag, hæld 2-3 teskefulde sukker og en teskefuld knust sort peber. Korianderfrø steges i en tør gryde i 3 minutter, indtil røgen vises. Hæld de stegte frø i beholderen på grøntsagerne. Vi bryder tørret chili, fjerner frøene, vaskes chili med koldt vand, bryder godt og lægger i en beholder.
Hæld vegetabilsk eller olivenolie, hæld sojasovs, tilsæt hvidløg, hvis det ønskes. For dette antal grøntsager har du brug for 2-3 mellemstore nelliker.
Luk beholderen med låget tæt og intensivt ryst et par minutter, så krydderier og krydderier blandes jævnt med grøntsager. Hvis størrelsen på containeren er lille, er det bedre at blande salaten i en stor gryde – læg på gummihandsker og slib grøntsager med krydderier.
Læg salaten i køleskabet. Efter ca. 30 minutter kan det allerede serveres på bordet, men det er bedre at vente 24 timer – den næste dag vil det være velsmagende.
Vi lægger en syltede salat med bulgarsk peber på en plade, drys med sorte sesamfrø og spiser med pinde. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Een geurige taart van bladerdeeg met cottage -kaas, appel en kaneel. Stap -By -stap Recept met foto.