Svampepandekager med hvidløgspile
Omkring midten af sommeren bliver hvidløg på senge vanvittigt og giver en masse nyttige grønne omgivelser. Hvad er bare ikke tilberedt med hvidløgspile og en omelet og salat og opbevaret til vinteren. Prøv svampepandekager med hvidløgspile – en hurtig og velsmagende morgenmad fra de enkleste produkter. Svampe kan være enhver, hvis der er skov – fantastisk, men med Champignons viser det sig at være uforlignelig velsmagende.
Forberedelse:20 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 355 kcal Squirrels: 10 g Fedt: 2,9 g kulhydrater: 18,8 g
Ingredients af svamp pandekager med hvidløgspile
- 2 kyllingæg;
- 50 ml mælk;
- 50 g majsmel;
- 50 g brødmuler;
- 30 g hvedemel;
- 150 g Champignons;
- 40 g hvidløgsskytte;
- 1/2 teskefuld dejbagepulver;
- Salt efter smag;
- Vegetabilsk olie til stegning;
- Dill.
Method med at forberede svampepandekager med hvidløgspile
Vi bryder kyllingæg i en skål. Hæld mælk, hæld salt efter smag. Bland æg med mælk med en visp eller gaffel. Du kan også forberede dejen i en blender, tilføje Champignons og hvidløgspile i slutningen af batchet, så blenderen ikke slibes.
Hæld hvede og majsmel i dejen. Hæld dejen bagepulver. I stedet for at bagepulver kan du tage drikke soda, i dette tilfælde skal mælken erstattes med Kefir for at skabe et surt miljø for soda.
Tilsæt brødmuler eller jordkiks. Brug tomt brød i går – afskåret skorperne fra det, hugg i en blender. Med sådanne kiks vil pandekagerne blive frodige og meget velsmagende, og brød behøver ikke at blive kastet væk.
Champignons omhyggeligt for mig, hvis der er snavs og jordrester på svampene. Skær Champignons med terninger, tilsæt dejen. Lækre pandekager vil også vise sig med skovsvampe.
Skytten af hvidløg afskåret pedunclerne. Vi bryder tipene ud. Skær hvidløgspilene med stykker på en halv centimeter tykke. Tilsæt hakkede pile til dejen. Bland godt. Hvis det ønskes, krydre med malet peber og tørret hvidløg. Jo mere hvidløg i svampe pandekager, jo velsmagende er de.
Vi hælder flere spiseskefulde vegetabilske olie uden lugt i gryden. Læg dejen med en spiseskefuld i den opvarmede olie. Vi skar flere Champignons med tynde skiver og lægger sig rundt om den anden.
Vi steger til gylden farve i cirka 3 minutter på den ene side, vend, brun på den anden side omtrent det samme. Derefter dækker vi gryden med et låg med et hul eller et stykke folie med et afsnit til output af damp. Bring til let 4-5 minutter på en stille brand.
Svampepandekager med pilene med hvidløg er lagt ud på en tallerken. Vi pynter med stegte svampe og dild. Serveres på bordet med creme fraiche eller yoghurt sauce. Behagelig appetit!
Så hvidløgspærer udvikler bedre, mislykkede knopper afskæres. Dette er hvidløgspile. I sig selv kan de lide svampe med hvidløg, så pilene er meget velsmagende at tilføje til svampepandekager. Det er praktisk at skære knopperne med saks, det er også praktisk at skære pilene selv med en saks direkte i skålen og ikke på brættet.