Svampe pickle med kylling og perle byg
En svamp pickle med kylling og perle byg-en solid pilsuppe med salt agurker. Drenge er vegetariske og kød. En kødfuld saltvand er tilberedt med giblets – nyrer, lever, kød eller kylling, der er fisk pickles. I denne opskrift, en kyllingebrystfilet, hvis du forud for en gylden skorpe, får du en så lækker suppe, at du bare slikker fingrene!
Forberedelse:50 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 198 kcal Squirrels: 35 g Fedt: 4 g Carbohydrates: 23 g
Ingredients af en svamp pickle med kylling og byg
- 500 g kyllingebrystkylling;
- 50 g perle byg;
- 15 g tørrede svampe;
- 100 g løg;
- 400 g unge kartofler;
- 150 g puré fra friske tomater;
- 150 g salte agurker;
- 1,5 L kyllingebuljong;
- 100 ml agurk saltvand;
- mel, vegetabilsk olie, salt og peber efter smag;
- Persille og selleri til servering.
Method med at forberede en svamp pickle med kylling og perle byg
Vi vasker perlebygen med koldt vand, indtil vandet bliver gennemsigtigt. Hæld den vaskede byg med et glas vand, opvarm op. Kog i cirka 30 minutter i en lukket gryde over en blød ild. Hvis du lægger det rå korn i suppen, vil det først være mudret, og for det andet vil croup absorbere bouillonen, og den vil vise sig meget tyk.
Den færdige Pearl -byg vil vise sig, vandet fordampes fuldstændigt. Hvis vandet forbliver, skal du kaste den kogte byg af på sigten.
Klip kyllingebrystfileter store. Hæld melet i pakken, læg kyllingen, panik, ryster overskydende mel.
I en suppepande eller dyb stewpan, hæld et par spiseskefulde vegetabilske olie uden lugt. Sæt stykker kyllingefilet i den opvarmede olie, steg, indtil den er gylden, vend.
Tilføj hakket løg til den stegte filet, steg den med kyllingen i 5 minutter.
Unge kartofler skrabes med en kniv eller min vaskeklud med en slibemiddel, vi skar store kartofler i 2-4 dele, vi lægger små knolde intakte.
Tørrede svampe hakkes i pulver, den nemmeste måde at gnide svampe i en stupa eller til jorden i en kaffeklibesnedsættelse.
Hæld tomaterne med kogende vand, køligt i isvand, fjern huden. Slib tomaterne i en blender. Tilsæt puré fra friske tomater til gryden, hæld kyllingebuljong. Friske tomater kan erstattes med et par spiseskefulde tomatpasta.
Vi opvarmer suppen i kog, kog på en blød ild i 35-40 minutter. 10 minutter før tilberedning, tilsættes kogt perlebyg, finhakkede saltet agurker, hæld agurksalt. Salt efter smag, peber friskhakket sort peber.
Finhak greenerne af persille og selleri, du har brug for omkring 2 spsk. Før du fjerner den færdige saltvand fra varmen, tilsættes greener, opvarm bogstaveligt talt et øjeblik.
Mushroom pickle med kylling og perle byg, peber, vil være meget velsmagende med creme fraiche og sort brød. Behagelig appetit!
De obligatoriske ingredienser i saltvand – salt agurker og agurk saltvand. Brug sauer og salt agurker, syltede agurkges er ikke egnede! Den skarpe smag af saltvand fra under agurker er vanskelig at erstatte med noget.