Suger på spyd stegt i en gryde
saftige pølser på spyd stegt i en gryde – en lækker skål til middag eller middag til madlavning, som har brug for i mindre end en time. En grøn salat er velegnet til sideskålen, krydre den med duftende olivenolie og eddike – du får en uforlignelig frokost.
Forberedelse: 30 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 277 kcal egern: 25,15 g Fedt: 16,9 g Karbohydrater: 8,3 g
Ingredients af pølser på spyd stegt i en pan
- 240 g hakket kød fra svinekød og kylling;
- 40 g løg;
- 1 tsk hvidløgspulver;
- 1/2 teskefuld Oregano;
- 2 spsk brødmuler;
- 2 spsk hakket koriander;
- 50 ml isvand;
- Salt efter smag;
- Vegetabilsk olie til stegning;
- Mel, kyllingæg, kiks Panko til panorering.
Method med at tilberede pølser på spyd stegt i en pan
Loof afkølet hakket svinekød og kylling Vi lægger i en dyb skål. Hvis du koger hakket kød derhjemme, skal du tage ikke -fedtfattig svinekød og kyllingebryst i lige store aktier.
Tilsæt løg hakket til hakket kød med små terninger.
Hæld hvidløgspulver. Hæld koldt vand. Salt efter smag, tilsæt halvdelen af teskefuld af tørret oregano (Oregano).
Hæld brødmuler. Du kan bruge resterne af hvidt uaktuelt brød, klar -lavet kiks, kiks panko.
Bland, hvis det hakkede kød er for tørt og stramt, kan du hælde lidt mere koldt vand.
Tilsæt finhakket koriander, bland, fjern skålen i køleskabet i 15-20 minutter. Hvis du ikke kan lide en koriander, skal du udskifte den med en persille eller basilikum.
Opdel det hakkede kød i halvdelen. Med våde hænder danner vi to lange pølser på brættet, Pierce -pølser med bambusspyd. Glem ikke at prøve på spyd – fastgøres til gryden og bryde overskydende.
Vi hælder hvedemel i en stor plade eller i brættet. Fjern forsigtigt pølser fra brættet, panik i mel fra alle sider.
I en smal beholder eller en passende plade, i denne opskrift, en sild, bland et kyllingæg med en spiseskefuld mælk eller vand med en gaffel. Dypning af en pølsepanel i mel i et pisket æg.
Hæld kiks på båden. Vi skifter pølser fra ægblandingen til et sprutbræt. Vi drys rigeligt på pølser med kiks, så der ikke er noget “skaldet hoved.”
I en bred gryde med en tyk bund, hæld en raffineret vegetabilsk olie uden lugt. Vi opvarmer olien i 5 minutter. I forvarmet olie lægger vi pan -paniserede pølser på spyd. Fry til gylden farve i cirka 5 minutter på den ene side.
Vi drejer pølserne ved steg på den anden side, sætter derefter på siderne og steger begge sider. Ved afslutningen af madlavningen kan du dække gryden med et stykke folie med et hul til output af damp, lad pølser være over en blød ild i cirka 3-4 minutter, så de når klar.
Swap -pølser, stegt i en gryde, server på bordet varmt, med varmen på varmen. Sidefadet er grøn salat. Meget velsmagende med hjemmet sennep. Behagelig appetit!
SVAKS-shampuler lavet af miljøvenlig materiale-bambus god idé til behagelig mad i picnic-stilen!
Læs også en interessant artikel: Vegetarische chocolade-immobure cake.