Stegt laks: Sådan steges fisken uden at farvning af gryden
Rynke laks med yoghurt-konvolut-sauce-en lækker middag på en halv time! I denne opskrift vil jeg fortælle dig, hvordan du steger fisken uden at farvning af gryden. Det er ingen hemmelighed, at ståhej med vask af pander og komfurer efter at stege fisk ødelægger indtrykket af en lækker middag. Der er en enkel måde at tilberede fisk uden problemer, du skal kun vaske gafler og plader efter at have spist.
Forberedelse: 10 minutter Forberedelse: 8 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion: 680 kcal Egern: 85 g Fedt: 72 g kulhydrater: 6 g
Ingredients til stegt laks
- 1 lille laks (500-600 g);
- Jords sød paprika;
- tør krydderier til fisk;
- Kold push olivenolie;
- Havsalt.
Ingredients til sauce
- 100 g græsk yoghurt;
- 100 g friske agurker;
- En lille flok dild;
- Salt efter smag.
Method med fremstilling af stegt laks
Frosne fisk et par timer før madlavning kommer vi ud af fryseren. Vi forlader fiskene på den nederste hylde i køleskabet, så den langsomt optøes, så nyttige saft bevares i fisken. Du kan rense fisken fra skalaerne i en taske eller under vand, så skalaerne spreder sig ikke over hele køkkenet. Skær hovedet af, skær maven. Tarm laksen, vask godt med koldt rindende vand.
Skær fisken langs ryggen, adskilt forsigtigt massen. Det viser sig to fileter, hvorfra du skal vælge synlige frø. Den forberedte filet er skåret fra hudens sidebanede hver anden centimeter.
Drys med en magt med malet sød paprika, sort peber og tør krydderier til fisk, hvor forskellige krydderier og urter, der er egnede til fisk, normalt er harmonisk valgt.
Salt fileten, hæld kold spin olie oliven. Vi pakker fisken i en film og fjerner i 10-15 minutter i køleskabet.
Tag en stegepande med passende størrelse. Til stegning har du brug for en bred gryde med en tyk bund. Vi afskærer et ark bagepapir, så kanterne på papiret kommer til siderne af panderne. Hvis pladen er gas, skal du afskære de fremspringende papirstykker. Vigtig! Brug ikke billigt bagepapir, du får ikke noget fra et sådant papir. Billig papirpas fugt og fedt, det vil kun være værre.
Vi opvarmer gryden i 4 minutter, lægger den syltede fisk på pergamentet med huden ned. Vi forbereder 3 minutter over medium varme.
Drej fileten og kog i yderligere 3 minutter på den anden side.
Fjern papiret med fisk fra gryden, gryden forbliver så ren som det var før kogning. Vi laver en sauce til fisken. På et groft river gnider vi frisk agurk. Hakk en flok dild. Bland dild, agurk og græsk yoghurt, tilsæt en knivspids havsalt.
Fisk på papir kan sættes direkte på tavlen, du får middag i en rustik stil. Vi serverer stegt laks med yoghurt-ogum sauce, drys med blancherede grønne ærter og friske urter. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Aardappel dumplings.