Sommergrøntsagssuppe på kyllingebuljong. Trin -by -trin -opskrift med foto
Grøntsagssuppe på bouillon -kyllingen er en sæsonbestemt suppe, der normalt er tilberedt ud fra det, der er vokset i haven eller fundet i basaren på en bestemt tid på året. Jeg forberedte denne sommersuppe på en stærk kyllingebuljong lavet af kyllingebryst kogt med en masse friske urter og hvidløgspile. I den tidlige sommer vil jeg gerne knytte et sted til sommeren af hvidløg. Kast væk – hånden stiger ikke, de kan kun tilberedes inden for rimelige grænser, men i bouillon er de simpelthen uundværlige – kyllingen med hvidløg går meget godt. Unge kartofler, tidlig kål, de første tomater og søde paprika udgør et godt firma kyllingebryst.
På varme sommerdage erstatter denne skål dig både den første og anden. Klip det kogte bryst med tynde plader, læg på et stykke frisk sort brød og server til bordet med en plade med en tyk suppe krydret med creme fraiche.
- Forberedelsestid: 1 time
- Antal portioner: 6
Ingredients til forberedelse af sommergrøntsagssuppe på kyllingebuljong
- 800 g kyllingebryst;
- 50 g af en hvidløgsskytte;
- 1 løg;
- Et bundt af persille og selleri;
- 300 g unge kartofler;
- 250 g tidlig kål;
- 200 g tomater;
- 200 g bulgarsk peber;
- 100 g grønne løg (hvid del af stilken);
- 1 Pod of Green Chili;
- Salt, sukker, creme fraiche til foder.
Method med at forberede sommergrøntsagssuppe på kyllingebuljong
Vi lægger en flok persille i en dyb suppepande, tilsæt hvidløgspile, løghoved, flere laurbærblade. Vi lægger kyllingen på toppen, hæld 2,5 liter koldt vand, hæld 2 teskefulde bordsalt. Kog på lav varme i 45 minutter efter kogning. Vi fjerner skalaen med en spaltet ske.
Vi tager en bryst af en gryde, filtrer bouillon gennem en lille sigte eller gasbind, kaste grøntsager og urter.
Unge knolde af unge kartofler under hanen med en svamp med et slibende lag. Vi skar kartoflerne i halvdelen eller i fire dele, kast den i en gryde.
Vi hugger subtilt tidligt kål. I stedet for ung hvidkål kan du tage finhakket Beijing -kål, det koges også hurtigt.
Læg tomaterne i kogende vand i 1 minut, afkøles derefter med koldt vand, fjern huden. Skær tomaterne i halvdelen eller skåret i fire dele.
Vi renser den søde paprika fra frøene, skærer det fint. Sæt peber og tomater i en gryde.
Tilføj den lette del af den grønne løgstamme og en pod chili pod sammen med frøene for at give skarphed og piquancy.
Læg igen gryden på komfuret, kog op, tilsæt lidt salt efter smag og lidt sukker sand for at udligne smagen.
Kog grøntsager over lav varme i ca. 20 minutter, indtil kartoflerne bliver bløde.
Fjern gryden fra komfuret, lad det brygge i 10 minutter.
Til bordet serverer vi sommergrøntsagssuppe på kyllingebuljong, krydre med creme fraiche og friske urter, drys med paprika.
Om sommeren skal du koge oftere grøntsagssupper på kylling eller kødbuljong. Dette er en meget nyttig mad, kan man sige, balsam til din mave. Fra den færdige bouillon skal du huske at fjerne fedt ved hjælp af servietter eller papirhåndklæder for at reducere antallet af kalorier i en del.
Sommergrøntsagssuppe i kyllingebuljong er klar. Behagelig appetit!