Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

fløde suppe med asparges, unge kartofler og løg – en sommerlys suppe, som simpelthen er tilberedt på mindre end en halv time. Sæsonen er ikke nok, og derfor vil jeg prøve forskellige opskrifter! Aspargesen koges, bages på en grill, en omelet med asparges er simpelthen forbløffende, den er forberedt på et par og serveres med hollandsk sauce, forresten, jeg betragter den sidste måde som den mest lækre. I den tidlige sommer, når en ung kartoffel også vises, råder jeg dig til at lave mad til denne suppe – meget god!

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
  • Forberedelsestid: 20 minutter
  • Antal portioner: 2

Ingredients til sommercreme suppe

  • 150 g hvid asparges;
  • 150 g små unge kartofler;
  • 100 g løg af pare;
  • 25 g smør;
  • 50 ml fedtcreme;
  • 350 ml kyllingebuljong;
  • Salt, muskatnød.

Method med at forberede sommercreme suppe med asparges

Stammen af ​​løgens løg vaskes grundigt med rindende vand, da jorden kan forblive mellem bladene. Klip tårerne med ringe. I gryden smelter vi smøret. For at forhindre smør brænder ikke, sprøjt bunden af ​​gryden med raffineret vegetabilsk olie. Læg løgen i den smeltede olie, steg i et par minutter på en blød varme, indtil den bliver blød.

unge kartofler med min børste. Jeg råder dig til ikke at rense kartoflerne fra skrælen, især hvis de dyrker den i din egen have. I skrælen har en masse nyttige ting og ernæringseksperter længe anbefalet at lade kartofler ensartet være uberørt. Vi skar de vaskede små unge kartofler i halvdelen, lægger i en gryde til det stegte snit.

Hæld kyllingebuljong. Til denne opskrift på cremet suppe med asparges er oksekødbuljong også egnet. Varme op til kogning, reducer opvarmningen, forbered dig i 5 minutter, denne gang er nok til unge kartofler, det vil stadig være forberedt med asparges.

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

I mellemtiden skal du forberede aspargesen. Denne opskrift er hvid asparges, der er også grøn og lilla. Så vi bryder spiren nedenunder, denne del af planten er fibrøs og uspiselig. Dernæst renser vi den fibrøse hud med en grøntsagsrensning fra spiren (ca. 10-12 centimeter).

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Klip spirerne behagelige til at spise skiver.

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Når kartoflerne er halvt klar, lægger vi de hakkede spirer i gryden, bringer suppen igen i kogning, forbered 10 minutter.

1-2 minutter før kogt, hæld fedtcreme i suppen, bland, salt efter smag. Gnid frisk muskatnød. Overdriv det ikke med muskatnød, dette er et meget lyst krydderi, en stor mængde kan ødelægge smagen af ​​skålen.

Vi bringer suppen med fløde kogt og fjerner straks fra varmen, afkøles lidt. Fløde skal ikke koges, normalt føjes de til skålen i slutningen af ​​madlavningen.

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld flødesuppe med asparges, unge kartofler og løg i plader og server straks på bordet. Behagelig appetit!

Sommercremet suppe med asparges, unge kartofler og løg. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hvis du vil forberede en vegansk version af denne skål, skal du udskifte smøret med oliven eller grøntsag, kyllingebuljong og mælkecreme med sojabønner vil også vise sig velsmagende og uden animalske produkter.