Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto
En sommer snack med vagtelæg og rød kaviar er en simpel grøntsagssalat med en pikant sød og sugeforbinding, der er kombineret med æg og kaviar. I salaten, en eksplosion af vitaminer – frisk agurk og radiser, en sød peber og moden tomat, og også en cremet hytteost, der perfekt supplerer grøntsagsmixen. Denne skål kan serveres før middagen som en let snack med en stegt toast af hvidt eller rugbrød.
Enhver lækker uraffineret olie og aromatisk balsamisk eddike.
- Forberedelsestid: 30 minutter
- Antal portioner: 2
Ingredients til snacks med vagtelæg og rød kaviar
- 4-6 vagtelæg;
- 30 g rød kaviar;
- 1 frisk agurk;
- 1 tomat;
- 3-4 røde radiser;
- 1 \ 2 bælg af sød peber;
- 50 g cremet cottage cheese;
- Bunch of Dill;
- Salatblade og oliven til servering.
For tankning:
- 1 teskefuld honning;
- 1 teskefuld akut sojasovs;
- 2 teskefulde balsamiske eddike;
- 2 spsk olivenolie;
- Havsalt, sort peber.
Method med at forberede sommernacks med vagtelæg og rød kaviar
Forbered en tankning – vi blander intensivt honning, sojasovs, balsamicoeddik i en skål, lækker olivenolie fra den første koldpressing af den ekstra jomfruelige sort, en knivspids havsalt og en knivspids frisk lagt sort peber /p>
Vi lægger vagtelæg i koldt vand, koger hurtigt, kog i 4 minutter, overføres til en gryde med koldt vand.
De afkølede æg rengøres af skallen, skåret i halvdelen, tag æggeblommerne ud.
Fra frisk agurk renser vi huden, skåret i tynde strimler. Bare rist agurken på koreansk rivende eller ved hjælp af en grøntsagsmotor – du får lange smalle chips.
Vi sliber også radis. Det viser chips af to farver lyserød fra radiser og grøn fra agurk.
Hvis du skærer radisen med en kniv med en skraber, forbliver midten. Vi skærer de resterende radiser med små terninger.
Vi skærer tomaten i halvdelen, fjerner frøene, skæres tætningen nær stilken. Skær papirmassen i små terninger.
Jeg råder dig til altid at fjerne midten af tomaten, hvis tomaten er beregnet til salat. Denne del af grøntsagen indeholder en masse fugt. Det er overhovedet ikke nødvendigt at smide væk, tilsæt suppen eller til saucen.
Halvdelen af bælgen af den bulgarske peber, renset af frøene, skåret i små terninger.
Cream Cottage Cheese hakkes også fint. Tilsæt hakket ost til andre ingredienser.
Finhak en flok frisk dild, læg en salatskål i.
Tilføj tankning til salaten, bland, og du kan servere en snack.
Vi lægger flere friske salatblade på en plade, læg salaten på bladene.
Cooping æggeblommer, vi ælter med en gaffel, sætter i midten.
Halvdelene af vagtelægene er fyldt med rød kaviar, læg på toppen. Vi skar sorte oliven i halvdelen, dekorerer forretteren med oliven og tjener straks på bordet. En sommer snack med vagtelæg og rød kaviar er klar. Behagelig appetit!
Denne skål skal koges og krydretes umiddelbart før servering, da skåret friske grøntsager krydret med salt, frigør en masse juice, oxiderer i luften, mister vitaminer.