Sommer Borsch med kødboller. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lys suppe fra friske grøntsager uden stegning. Vi forbereder sommeren Borsch med unge kartofler og top rødbeder og radise. Om sommeren, ud over kål, eller i stedet for kål, kan du prøve at tilføje en ung grøntsagstop til suppen, det viser sig meget velsmagende. I denne opskrift, Borscht med små kødboller, koges de hurtigt, og det vil tage lidt mere end en halv time at tilberede frokost.
Madlavningstid : 35 minutter
antal portioner : 4
Ingredients til sommer borsch med kødboller
• 200 g hakket kød;
• 1 pære;
• 1 gulerod;
• 4 kartofler;
• 1 tomat;
• 1 sød rød peber;
• 2 små rødbeder med toppe;
• toppe af radiser (lille bjælke);
• 1/2 kopper tynd hakket kål;
• Salt, peber, creme fraiche, dild
Method med at forberede sommeren borsch med kødboller
Det hakkede kød er krydret med salt og malet sort peber, tilsæt en spiseskefuld koldt vand. Vi ælter godt og slår let af det hakkede kød på skærebrættet. Med våde hænder skal du skulpturere små kødboller lidt større end en hasselnød. Vi lægger de færdige kødboller på en skærebræt og lægger køleskabet i, de har brug for helt i slutningen af madlavningen.
Vi skærer løglederen fint. Vi satte tyndt hakket kål og hakkede løg i en gryde. Tilføj kål eller ikke at beslutte selv, hvis toppebollen er stor, kan du gøre uden kål.
Unge kartofler og gulerødder skrot med en kniv. Skær kartoflerne med store terninger, gulerødder med tykke cirkler. Tidlige grøntsager koges hurtigt, så du behøver ikke at skære det fint – de er skilt.
Sød peber rengøres af frø, skåret i terninger. Vi skar en moden tomat med de samme terninger. Kast en tomat med peber i en gryde.
Skær toppe fra unge rødbeder, blød i vandet sammen med en top radise. Skyl de grønne grundigt, skåret fint. Vi renser rødbeder, gnid på et stort grøntsager.
I en gryde, hæld rundt om en liter kogende vand. Varme op til kogning. Kog grøntsager over lav varme i cirka 12 minutter. Kogende vand kan erstattes med kylling eller kødbuljong, suppen vil være mere tilfredsstillende.
Når kartoflerne og gulerødderne næsten er klar, kaster vi hakkede toppe og revede rødbeder i gryden. Vi opvarmer op til kogning igen, kog i yderligere 5 minutter. I slutningen af madlavning, salt og peber borsch efter din smag.
Sidste røv, vi indlæser kødboller i en gryde.
Når kødbollerne er kommet op, laver vi alle sammen i 3-4 minutter. Små stykker hakket kød koges meget hurtigt, som dumplings.
Hæld sommerborsch på plader, krydre med creme fraiche, drys med dild. Peber malet sort peber, server straks på bordet. For øvrig, hvis ønsket, kan du krydre Borsch med knust hvidløg og grøn løg, meget velsmagende! Behagelig appetit!
unge rødbeder er søde, kogte hurtigt, og hvis du river, er det næsten øjeblikkeligt klar. Må ikke fordøje rødbeder og greener, i alt 8-10 minutters madlavning er nok. Hvis du øger den kogende tid, forsvinder lyse farver, greener vil falme, rødbeder mister også sin karakteristiske farve.