Slibning af cookies på mayonnaise med chokoladedråber
Slibning af cookies på mayonnaise med chokoladedråber kan bages et par dage før det nye årferie. Cookies er meget sprød, i en metalkrukke opbevares den perfekt i flere dage. Det er forberedt så enkelt, at selv en nybegynder madlavning vil klare opskriften. Dejen er klistret og viskøs, så du kan ikke skulpturere med dine hænder. Ideelt set har vi brug for en konfekturpose med en dyse af en stjerne – et mønster fra dysen forbliver på cookies. Men hvis der ikke er sådanne enheder i dit konfektur, skal du tage en almindelig tæt plastikpose, skære den fra et hjørne – du får en fremragende kuleka, ikke værre end en konfekturpose.
Forberedelse:1 time 30 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 741,6 kcal Squirrels: 6,8 g Fedt: 40,6 g Carbohydrat: 85 g
Ingredients til cookie på mayonnaise med chokolade dråber
- 200 g smør;
- 200 g mayonnaise;
- 1 stort kyllingæg;
- 170 g sukkerpulver;
- 550-600 g hvedemel;
- 1,5 teskefulde bagepulver;
- Vanilin på spidsen af en kniv;
- Chokolade falder varme -resistent;
- Sol.
Method med tilberedning af sandkager på mayonnaise med chokolade dråber
Smøret blødgøres til stuetemperatur slås i flere minutter, indtil det lyser. Tilsæt pulveriseret sukker langs spiseskefuld, slå olien med pulveriseret sukker, og bryd derefter et stort kyllingæg i en skål, tilsæt en knivspids fint salt, slå alle sammen i 2-3 minutter.
Tilsæt derefter mayonnaise, vanillin på spidsen af kniven, bland alt grundigt igen. På nytårsferien skal du ikke spare på fedt, tage den mest fede mayonnaise, så cookies viser sig at være den mest lækre!
Bland nu i små portioner den piskede masse med hvedemelet i højeste kvalitet. Det viser sig en temmelig tyk, klistret dej til sandkager på mayonnaise. Luk en skål og fjern i køleskabet i 30-40 minutter, du kan længere
I en konfekturpose indsætter vi en stor dysestjerne, fylder posen med dejen, bind kanten.
Bakepapir til bagning med smør skal du tage på en bageplade. Vi lægger små cookies, forlader en kort afstand mellem dem. I mellemtiden opvarmes ovnen til 185 grader Celsius.
På hver cookie lægger vi 3-4 varmebestandigt chokoladefald, let presset, så chokoladen ikke vokser over under bagning.
Vi installerer en bageplade med sandkager på mayonnaise til det gennemsnitlige niveau for en opvarmet ovn. Vi bager i cirka 10 minutter. Det nøjagtige tidspunkt for bagning afhænger af ovnens og dens funktioner såvel som af størrelsen på cookien. Generelt, så snart den stiger, lidt hævet og bliver lidt gylden, kan du få det. I dette tilfælde er bagtiden lille, så du behøver ikke at forlade pladen uden opmærksomhed.
Slibning af cookies på mayonnaise med chokoladedråber er klar. Vi spreder cookies på brættet eller på gitteret, når de afkøles lidt, drys med pulveriseret sukker – dette er den enkleste og mest overkommelige dekoration til nytårs bagning.
For at diversificere sortimentet, undtagen for mørk chokoladeglasur, kan du bruge hvid chokolade eller lave en lille uddybende kaffeske på hver cookie og sætte en dråbe tyk marmelade i det, for eksempel jordbær eller hindbær
Læs også en interessant artikel: Broccoli -voedingssoep. Stap -By -stap Recept met foto.