Sild under en pelsfrakke med en løgsyltetøj
En ny, original og utrolig lækker opskrift på en traditionel salat. En sild under en pelsfrakke med en løgsyltetøj er noget forbløffende. Salat uden kartofler og uden gulerødder. Onion Jam kan købes klar – Lav eller kog dig selv på forhånd – dette er meget enkelt.
Forberedelse: 15 minutter Forberedelse: 15 minutter nummer: 4 portioner til en servering kalorieindhold : 400 kcal egern: 17 g Fedt: 29 g Carbohydrates: 2 g
Herring ingredienser under en pelsfrakke med løg Jam
- 250 g filet med let salt sild;
- 2-3 æg kogt hårdt;
- 50 g rødløg;
- 120 g løg Jam;
- 100 g mayonnaise;
- Persille til dekoration;
- Salt, peber efter smag.
Method med at tilberede sild under en pelsfrakke med løg Jam
Du kan bruge den færdige sildfilet i olie til denne opskrift eller rengøre hele salt sild. Læg et par papirhåndklæder på bordet, læg fisken, klip hovedet og halen, skær maven og tag indersiden ud. Kast ikke mælk og kaviar, dette er lækre og gavnlige dele af sild. Skyl sild med koldt vand, skær huden langs ryggen. Fjern forsigtigt huden, separ ryggen fra fileten. Hvis du renser silden selv, er opskriften mindre olie, derfor kalorier.
Dette er en lagdelt salat, og det er praktisk at samle den i en ring. Vi lægger en kulinarisk ring på pladen. Vi skar sildfilet med små terninger, spredt i en ring, presset med en ske.
Vi skar den røde løg i små terninger. Hæld den hakkede løg på silden, også lidt knivspids.
Sæt et lag med mayonnaise på buen. Dette lag er nødvendigt ikke kun for smag, mayonnaise vil fastgøre lagene af salat og tillader ikke ingredienserne at smuldre, når du fjerner ringen.
Kog kyllingæg, der er skruet, køligt. Slib æg på et groft riv eller hugge med en kniv. Hæld revne æg på et lag med mayonnaise, tryk lidt på en ske.
Det næste lag er Onion Jam. Det er let at forberede en sådan marmelade, men du har brug for tid. Cirka et pund tyndt hakket løg, salt, peber, tilsæt en teskefuld timian, 4 spsk sukker og 4 spsk olivenolie. Sæt ud i 5 minutter, hæld et glas rød tør vin i og kog på lav varme i cirka en time, indtil løgen bliver gennemsigtig. Cool, opbevares i køleskabet.
Vi renser de kogte rødbeder fra skrælen, gnider på et stort grøntsagsgrater. Drys med salt og sort peber, bland. Vi lægger rødbeder på løgsyltetøjet.
Rødbeder smører rigeligt med mayonnaise. Efter at have stået i nogen tid i køleskabet, er mayonnaise mættet med rødbederjuice og vil blive malet lyserød.
Pynt silden under en pelsfrakke med blade af flad persille. Vi forlader i køleskabet i flere timer, så lagene komprimeres, og ingredienserne er mættet med juice. Før servering skal du fjerne ringen. Behagelig appetit!
Det er sandsynligvis vanskeligt at tælle, hvor mange opskrifter på sild under en pelsfrakke er der. Uden kartofler og gulerødder opnås en mere delikat salat, og Onion Jam tilbyder denne snack generelt til et andet niveau. Det viser sig så velsmagende og tilfredsstillende, at det er umuligt at modstå tilføjelsen. Prøv med rustik rugbrød, for med sur. En dejlig kombination!
Læs også en interessant artikel: Dorpsman salade in een marinade van kruiden. Stap -By -stap Recept met foto.