Salat med kyllingebryst og druer
Salat med kyllingebryst og druer – hurtig, velsmagende, let! En sådan salat kan tilberedes til middag til to eller serveres som en snack foran en stor festlig middag.
Forberedelse: 10 minutter Madlavning: 20 minutter nummer: 4 portioner pr. Portion calorianness: 490 Kcal egern: 39 g Fedt: 32 g Carbohydrates: 11 g
Ingredients til fremstilling af salat med kyllingebryst og druer
- 300 g kyllingebryst;
- 200 g røde druer;
- 50 g halvt ost;
- 3 æg kogte hårdt;
- 60 g blancherede jordnødder;
- 70 g mayonnaise;
- Salt, sort peber, persille;
- Sennep, paprika og olivenolie til marinade.
Method med at tilberede en salat med kyllingebryst og druer
Filet kyllingebryst med koldt rindende vand, tør det med et papirhåndklæde. Vi foretager nedskæringer på tværs i en afstand af 1-2 centimeter. Bland en teskefuld sennep, en knivspids paprika, lidt sort peber, salt efter smag og en spiseskefuld olivenolie. Vi gnider brystet med en blanding, forlader i marinaden i 5-10 minutter. Pickled kyllingebryst kan også efterlades om natten i køleskabet.
Mens kyllingebrystet absorberer marinaden, vil vi tilberede resten af salatens ingredienser. Vi skar røde søde druer i halvdelen, tag knogler ud, skar meget store druer i 4 dele.
Formede jordnødder steges i en tør gryde, indtil den er let gylden farve. Hæld de stegte jordnødder på brættet, ælte med en rullepin eller hugge med en kniv, du kan også slibe møtrikkerne i en blender med flere pulserede indeslutninger.
Kogte æg kogt i iskaldt vand, rengør, adskiller æggeblommen fra proteinet. Gnid æggeblommerne på Grater. Kog saucen. Bland mayonnaise, æggeblommer, tilsæt en stor knivspids sort sort peber, salt i smag. Salaten vil gøre det velsmagende med boligmayonnaise kogt i olivenolie.
Varm gryden. Vi lægger det syltede kyllingebryst på den forvarmede gryde. Steg hurtigt på begge sider til gylden farve, og læg derefter en varm ovn i 5-7 minutter, så kyllingen når klar. Hvis der ikke er nogen ovn, skal du dække gryden med et låg og reducere opvarmningen. Lad det være i 4 minutter, fjern derefter gryden fra varmen og lad kyllingen være under låget i yderligere 5 minutter.
Skær den afkølede kylling i små terninger, læg på bunden af salatskålen.
Sæt saucen på kyllingen. For øvrig, hvis det ønskes, kan en knust fedd af hvidløg tilsættes til saucen. Skarpe krydderier og krydderier er godt kombineret med druer.
Ægproteiner skæres i små terninger, hæld i saucen på sausen.
Tilføj derefter jordnødder. Hvis jordnødder af en eller anden grund ikke passer til dig, skal du udskifte det med cashewnødder eller valnødder.
På et lille river gnider vi halvlegen ost. Flødeost med en pikant, lidt hård smag i denne opskrift er meget passende. Hvis du kan lide ost med blå form, skal du tage den.
Vanddruer med en dråbe olivenolie, bland med finhakket persille (1-2 spsk). Vi lægger druer ud i en salatskål til ost, peber sort jorden peber.
Salat med kyllingebryst og druer serverer vi straks på bordet. Frisk sprød baguette, tør vin, vil være meget velsmagende! Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Abrikozenjam met citroen. Stap -By -stap Recept met foto.