Røde fiskeruller af hjemmelavet saltvand med ost
Rød fisk, saltet derhjemme, er utvivlsomt meget velsmagende og mere nyttige end semi -finiserede produkter, der tilbydes af indenlandsk og importeret handel. Mange fordele har hjemmelavet saltning, for det første, du selv, til din smag, regulerer mængden af salt, for det andet, og dette er også vigtigt, der er en besparelse af midler, for det tredje er salt ved hjemmefisk velsmagende!
Når fisken er klar, og den tager normalt hele tre dage, kan du sætte den i fryseren. For øvrig er det praktisk at skære frosne fisk med meget tynde, næsten gennemsigtige skiver. Også fra den røde fisk fra den hjemmelavede ambassadør opnås vidunderlige ruller med ost.
Forberedelse: 3 dage Forberedelse: 40 minutter Nummer: 450 g pr. 100 gram kalorieindhold : 184 kcal egern: 12,3 g Fedt: 14,2 g kulhydrater: 1,2 g
Ingredients til tilberedning af rød fisk med hjemmesaltning
- 850 g eller en medium størrelser frisk frosset;
- 20 g groft salt;
- 10 g sukker.
Ingredients til røde fiskeruller af hjemmelavet saltvand med ost
- 300 g let saltet lyserød laks;
- 100 g smeltet ost;
- 1 kyllingæg kogt;
- 40 g mayonnaise;
- Dill, citron, hvidløg.
Method med at forberede roulette fra rød fisk af hjemmelavet saltning med ost
For saltning skal du vælge fisk med høj kvalitet uden “rust” med en tyk ryg, røde gæller og lyse øjne. Det er selvfølgelig vanskeligt at se, hvilken farve gællerne med frosne fisk er, men nogle gange er du nødt til at stole på uden at kontrollere.
Vi frister fisken på den nederste hylde i hovedrummet i køleskabet. Det er meget praktisk at forlade fisken natten over, om morgenen vil den afrime, og du kan begynde at sylte. Rengør først skalaerne, vask fisken grundigt med rindende vand. Vi forlader fiskehuden, så det er praktisk at skære den saltede fisk, og fileten falder ikke fra hinanden i processen med saltning.
Skær den lyserøde laks – Skær hovedet af, skær fileten. For øvrig, fra ryggen, hovedet og fisken maven kan du tilberede et meget velsmagende øre.
Tag forsigtigt alle de små knogler ud af fisken, afskåret abdominaldelen, den kan også føjes til øret. Den øverste del af fisken filet er velegnet til saltning.
Vi tørrer fisken med et serviet, drys hver halvdel af stort salt og sukker. Vi sætter begge halvdele sammen, sætter en beholder med et låg og fjerner den på den nederste hylde i køleskabet, efter en dag dræner vi den frigivne væske, der blev trukket ud af fiskesukker og salt. Gorbusha vil være klar om tre dage.
Når fisken er helt saltet, laver vi en snackrulle, hvis fyldning serverer den oversvømmede ost, æg og hvidløg.
Finhakk det kogte skruede æg, hugg den smeltede ost, en fedd af hvidløg. Bland ingredienserne til fyldning af rullen, tilsæt mayonnaise og finhakket dild.
Vi skar meget subtilt den lyserøde laksefilet, lægger den på madfilmen. Luk et lag fisk med en film, og tryk lidt, rulle ud med en rullepin for at få et glat “tæppe.”
Fjern det øverste lag af madfilmen, læg påfyldningen ud og distribuer den jævnt på overfladen af fisken “tæppet”.
Vi drejer en tæt rulle, pak den med flere lag med film, rengør den i køleskabet i 20-30 minutter.
Vi skar den færdige rulle med stykker på 1,5-2 centimeter tyk, dekorerer med friske urter og serverer til bordet. Røde fiskeruller er klar med ost. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Broccoli -voedingssoep. Stap -By -stap Recept met foto.