Rød suppe med linser – vegetarisk opskrift
Den mest lækre røde suppe med linser og grøntsager opvarmes på en kold dag. Denne første skål er så tilfredsstillende, at du ikke engang husker kødet. Den vegetariske opskrift på linser med selleri, løg, gulerødder og dåse tomater er velegnet til en mager menu – dette er en fuld -fladet varm skål er rig på vegetabilsk protein. Suppen tilberedes ud fra den orange (røde) linser, som i modsætning til grøn hurtigt koges og ikke kræver en foreløbig blødgøring.
Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 166 kcal Squirrels: 6,1 g: 7,3 g Carbohydrates: 22,4 g
Ingredients af rød suppe med linser
- 1 L vegetabilsk bouillon;
- 150 g rødhårede linser;
- 150 g løg;
- 150 g selleri;
- 150 g gulerødder;
- 200 g tomater dåse i deres egen juice;
- 2 fed hvidløg;
- 1/2 teskefuld caraway coda;
- 1/2 teskefuld af korianderen;
- 1/2 teskefuld af lynlås af sennep;
- 1 teskefuld jord sød paprika;
- 1 spsk akut soja pasta (valgfrit);
- 25 g olivenolie;
- sukker, salt, peber;
- Friske greener til servering.
Method med at tilberede rød suppe med linser
Finhakkede løg og hvidløgfedd skåret i tynde plader, stek i flere minutter i olivenolie. Det er praktisk at tilberede suppe i en tykvægget gryde for ikke at vaske overskydende pander.
Tilføj til løg Selleri -stænglerne skåret i små terninger. Hvis du bruger selleri rod, skal du rengøre den fra skrælen og rive den på et stort grøntsagsgrader.
Steg grøntsagerne i olivenolie i ca. 10 minutter. Vi gnider korianderfrøene med kablede og sennep i en mørtel. Tilsæt tørrede krydderier til gryden, steg med grøntsager. Hvis du steger krydderier, bliver deres aroma lysere og bedre afslører.
Tilsæt tomater uden hud, dåse i vores egen juice sammen med juice.
Hæld jorden sød paprika og tilsæt soja pasta som ønsket. Vi koger over lav varme i 10 minutter, allerede på dette tidspunkt bliver suppen lys rød.
Tilføj gulerødder hakket af terninger.
Hæld en orange linser, hvis du blødgør en rød linser i en halv time i koldt vand, vil endnu mindre tid tage sin madlavning.
Hæld vegetabilsk bouillon, salt og peber efter smag. For at afbalancere tomaternes syre hælder vi en eller to teskefulde sukker. Sæt laurbærbladet, opvarm op. Kog over lav varme, lukning af gryden med et låg.
Forbered en rød suppe med linser i 35-40 minutter. Hvis suppen er meget fortykning i kogeprocessen, tilsættes lidt kogende vand eller varm bouillon.
Åbn suppen med en blender, indtil en homogen konsistens, bare glem ikke at få et laurbærblad!
Vi serverer linsesuppe varmt, drys med frisk hakket sort peber og urter. Behagelig appetit!
M To liter varmt vand og kog over lav varme i cirka en time. Vi filtrerer bouillon, kaster grøntsagerne. Klar vegetabilsk bouillon kan fryses.
Læs også en interessant artikel: Vegetarische soep met koolhelder en courgette.