Risbolde med fyldning og sauce teriyaki
risbolde med fyldning og teriyaki sauce – en let fiskeskål i den japanske stil. Udfyldningen i min opskrift er dåse tun, cremet ostemasse ost fra Philadelphia og grønne løg. Saucen er velsmagende, moderat tyk og skarp, opbevaret i køleskabet i lang tid.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 185 kcal Squirrels: 10 g Fedt: 5 g Carbohydrates: 25 g
Ingredients af riskugler med fyldning
- 200 g kogt ris;
- 100 g dåse fisk (laks, tun, sardine);
- 40 g oste Philadelphia;
- Flere fjer af grønne løg;
- 1 spsk valmuer;
- 1 spsk ris eddike;
- salt, sukker;
- Oliven og grønne løg til servering.
Ingredients til teriyaki sauce
- 100 ml filtreret vand;
- 100 ml koncentreret sojasovs;
- 20 ml ris eddike;
- 3 fed hvidløg;
- 1 Chili Pod;
- 2 spsk sukker;
- 1 spsk majsstivelse;
- Salt efter smag.
Method med tilberedning af riskugler med fyldning og teriyaki sauce
Ris vaskes med koldt vand, indtil vandet bliver gennemsigtigt. Hæld den vaskede ris i gryden, hæld vand i et forhold på 1 til 1, opvarm op og kog. Vi reducerer opvarmningen til et minimum, lukker den tæt og koger på lav varme i 10 minutter. Sluk for opvarmningen, dæk med et håndklæde, lad det være i denne form i 10 minutter. Du behøver ikke salt på dette tidspunkt.
Mac vaskes med kogt vand. Tilsæt den vaskede valmue, salt til risen, en spiseskefuld riseddik, lidt sukker og lidt koldt kogt vand.
Bland godt, du får temmelig klistret risgrød, med en behagelig sød og sur smag og sprød valmue korn.
Vi deler risen i 4 lige store dele, danner kager med våde hænder, læg på tavlen.
Vi lægger et stykke fisk til hver kage. Vælg fisk efter din smag og tegnebog, enhver havfisk er egnet.
Finløst grønne løg, bland med osten i Philadelphia. For hver riskage lægger vi en del af osten med løg.
Med våde hænder skal du fjerne kagerne fra brættet og skulpturere pæne risboller.
Smør gryden med grøntsag eller olivenolie, varme. Fry risboller på begge sider indtil gylden farve.
Lav teriyaki -sauce. Hæld vand og sojasovs i stewpanen. Hæld sukker, salt. Klip fint hvidløgs nellik. Vi renser chili -peber fra frøene. Vi lægger hakket hvidløg og chili i en Stewpan. Varme op til kogning, kog et par minutter.
Vi dræner saucen fra tallerkenen gennem en sigte for at slippe af med hvidløg og chili. Krydderierne gjorde deres job.
I to spiseskefulde fortynder vi majs eller kartoffelstivelse. Returner saucen til ovnen, hæld ris eddike, varme. Hæld vand med stivelse i kogende sauce med en tynd strøm. Opvarm saucen til fortykning. Fjern stewpanen fra varmen, afkøl teriyaks til stuetemperatur. Hæld i flasken. Opbevares i køleskabet.
Vi spreder riskuglerne på pladen, dekorerer med oliven, drys med grønne løg og hæld teriyaki -sauce. Jeg tjener straks på bordet. Behagelig appetit!
Dette er en skål i den japanske stil, den skal koges inden servering, især hvis fisken er svagt saltet, ikke dåse.
Læs også en interessant artikel: Oostenrijkse abrikozentaart. Stap -By -stap Recept met foto.