Politi med datoer
til kød, i en salatdressing, til bagning, med et ord, du har brug for sennep overalt. Denne populære krydderier er let at lave mad med dine egne hænder, det vil være velsmagende end en butik. Hjem sennep med datoer, æble cider eddike og olivenolie vil være klar efter 24 timer, og det vil ikke tage mere end 10 minutter at blande.
Forberedelse:1 dag Madlavning:10 minutter Nummer: 450 g pr. 100 gram kalorieindhold : 257 kcal egern: 9,1 g Fedt: 37,4 g kulhydrater: 26,2 g
Home sennepsingredienser med datoer
- 100 g tørt sennepspulver;
- 40 g datoer;
- 35 ml koldpressende olivenolie;
- 15 ml æble eller hvidvineddike;
- 150-180 ml varmt vand;
- 1 teskefuld havsalt.
Method med at forberede hjemmelavet sennep med datoer
Enhver krydderi, uanset om det er en salatdressing, sennep, mayonnaise eller peberrod, vil det vise sig at være velsmagende, hvis du ordentligt observerer balancen mellem sød-syre-salt. Den harmoniske kombination af krydderier vil skygge den vigtigste ingrediens i denne opskrift sennep. Med salt og eddike er alt klart, og i stedet for sukker bruger vi datoer. Vi tager frøene, grundigt i mine datoer, skyl med kogende vand og hugget fint.
Tilsæt havsalt til hakkede datoer. Det er muligt at være almindelig, men hvorfor ikke bruge evnen til at tilføje en lille fordel af en traditionel krydderi.
Hæld olivenolie fra den første koldpressning af den ekstra jomfruelige sort. Mængden af olie efter dit skøn, fra 2 til 4 spsk. Olie kan ikke være ked af det, men kalorieindholdet skal tages i betragtning.
Hæld æble eller hvidvineddike. Jeg laver hjemmelavet æblecidereddik, for det første nyttigt og for det andet ikke så stærkt som en butik. Du kan også forsure sennep med friskpresset citronsaft, hvis eddike af en eller anden grund ikke passer dig.
Hæld kogende vand i et højt glas af en blender, tilsæt hakkede datoer med krydderier.
Med en nedsænkbar blender skal du hugge flydende ingredienser indtil en homogen tilstand. En flydende emulsion uden stykker skal opnås.
Hæld tør sennepspulver i en bred skål. Cool flydende ingredienser derefter 60-70 grader celsius.
Hæld flydende ingredienser i sennepspulver i små portioner, bland med en ske. Hvis du hælder meget varmt vand, brygges sennep med klumper!
Vi ælter omhyggeligt sennep, så der ikke er klumper og klumper tilbage ved kanterne. På dette tidspunkt kan du regulere krydderkonsistensen. Hvis det virker for tykt, tilsættes varmt kogt vand. Hvis væske, hæld lidt mere sennepspulver.
Vi overfører den færdige sennep til en tør glasbeholder, skru den op og lader den være i 24 timer til at tilføre. For med det samme vil sennep virker usmageligt for dig – det er lidt bittert, og det er det. Sennep får “magt” gradvist, vi har brug for en dag.
En must -bærende opskrift på salat. Gnid den midterste løg på et fint riv. Tilsæt 2 teskefulde sennep, 2 spsk olivenolie og 2 spsk hvid tør vin til revet løg. Peber friskhakket sort peber og bland godt.