Pølsegrill af kylling. Trin -by -trin -opskrift med foto
Pølse grillede kyllingefileter med skarpe og krydret krydderier – en hurtig opskrift på kyllingpølser. Når gæsterne er på tærsklen eller ikke tid til at tilberede en udsøgt middag, skal du tilberede pølser på spyd. Det viser sig en lækker og temmelig spektakulær kødskål, der dekorerer bordet. For at forberede den har du brug for en komfur med en grill, men hvis du ikke har dette, så 5-7 minutter før beredskab, smør pølsen med smeltet smør og øg temperaturen i ovnen til 250 grader for at fremstille en rosenrød skorpe.

Juicy, skarp og duftende, det er nøjagtigt, hvad pølser af kylling med krydderier og peber vil vise sig.
- Forberedelsestid: 50 minutter
- Mængde: 5 stykker
Ingredients til pølser fra kyllingegrill
- 400 g kyllingebryst;
- 2 løghoveder;
- Pod af rød chili -peber;
- 50 ml fløde;
- 3 spsk havrekli;
- 15 g dild;
- Salt, timian, malet rød peber, bambusspyd.
Method med at tilberede pølser grill fra kylling
Fjern kødet fra knoglerne, fjern huden. Slib kyllingefileten i en kødslibemaskine eller i et køkkenkombination. Det hakkede kød kan også tilberedes uden brug af disse enheder: delikat kød kan let hugges med en skarp kniv på et konventionelt skærebræt. Vi overfører hakket kød til en skål for at ælte.

Vi renser et hoved på løg fra skallen, gnid på et fint rivende, tilføj til en skål.

Den lille pod af den krydret chili -peber rengøres af partitionerne, fjern frøene. Skær papirmassen med små terninger. Sørg for at prøve chili, da graden af dens forbrænding afhænger af sorten, undertiden er et lille stykke nok.

Hæld kold fløde i en skål (fedtindhold på 20 %). Den federe cremen, jo velsmagende pølser vil være, fordi kyllingefileten er magert kød.

Finhak en flok frisk dild, tilsæt til det hakkede kød. Foruden dild kan du sætte alle greener til din smag – persille, selleri eller koriander.

Vi krydrer massen med tørret timian, malet rød peber, hæld cirka en teskefuld stort salt uden tilsætningsstoffer.

Hæld havrekli i en skål. I stedet for havregryn kan du tage hvede eller rug, men med havrekli får du pølser uden gluten.
Vi ælter omhyggeligt ingredienserne. Det er bedst at sætte massen på et stort skærebræt og hugge med en skarp kniv i 5 minutter.

Bambusspyd er gennemvædet i 10 minutter i koldt vand. Opdel det hakkede kød i 4-5 lige store dele. Vi dypper hænderne i koldt vand. Vi danner lange pølser, lægger en bambusspyd inde.

Den anden løgleder rengøres, skåret med ringe 5 millimeter tyk. Vi sprøjter bagepladen med anti -stick coating med vegetabilsk olie, læg et lag løg, rå pølser på spyd på toppen. Vi fjerner bagepladen i køleskabet i 10-15 minutter.

Vi opvarmer ovnen til en temperatur på 220 grader celsius. Læg en bageplade på den midterste hylde, bag i 20 minutter. Efter 20 minutter tænder vi på grillen, forbered dig på yderligere 4-5 minutter under grillen, indtil en gylden appetitlig skorpe.

Vi serverer varmt til bordet, til sådanne pølser, en kyllingegrill er perfekt til friske grøntsager og en hjemmetomatsaus. Behagelig appetit!