Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Pandekagerposer med hytteost og honning

Til dessert eller til morgenmad koger vi søde pandekager af posen. Påfyldning med hytteost og honning. Jeg tilføjede også en teskefuld citroncreme, en sur note kom af vejen, især hvis hytteosten er sød. Opskriften er meget enkel, men skålen ser hundrede procent ud. Cocktail bambusspyd vil lette opgaven med at fastgøre pandekageposer.

Pandekagerposer med hytteost og honning

Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 420 kcal egern: 10 g Fedt: 11 g Carbohydrates: 61 g

Ingredients til pandekager af pandekager

  • 250 ml mælk;
  • 250 ml vand;
  • 170 g hvedemel;
  • 1 kyllingæg;
  • 25 g rapsolie;
  • 5 g sukker;
  • 1 \ 2 teskefuld salt;
  • 1 \ 4 tsk bagepulver;
  • Fryingolie.

Ingredients til cottage cheese-honningfyldning

  • 200 g blød hytteost;
  • 60 g honning;
  • 60 g citroncreme;
  • Mynte og sukkerpulver til dekoration.

Method med at tilberede pandekager af poser med hytteost og honning

Pandekagerposer med hytteost og honning
Pandekagerposer med hytteost og honning
Pandekagerposer med hytteost og honning

Break ægget. Hæld salt, sukker, tilsæt bagepulver. Hvis sodavand af en eller anden grund ikke er efter din smag, kan du udskifte den med et bagepulver på dejen. Pandekager bliver ikke frodige, men et lille hul og lidt åbent arbejde vises.

Pisk ægget med en visp, så salt og sukker smeltet. Tilføj rapsolie, bland med en visp.

Hæld mælk og vand. Det er bedre, hvis ingredienserne er ved stuetemperatur.

Pandekagerposer med hytteost og honning

Hæld hvedemel. Brug en speciel pandekagemel eller seniormel til pandekage dej. Fra godt mel, pandekager er velsmagende.

Pandekagerposer med hytteost og honning
Pandekagerposer med hytteost og honning
Pandekagerposer med hytteost og honning

Ælte dejen, gnid grundigt klumperne. Vi forlader dejen i en halv time ved stuetemperatur. For at gøre dejen glat uden klumper af mel, kan den belastes gennem en sigte eller slå den med en nedsænkbar blender.

Vi opvarmer gryden (størrelse 23-25 ​​centimeter). Smør den opvarmede stegepande med et tyndt lag neutral vegetabilsk olie til stegning. Hæld cirka tre spiseskefulde dej. Vi steger på en masse ild. Når dejen griber fat, og kanterne på pandekagen bliver gylden, skal du dreje og brune på den anden side. Steg således resten af ​​pandekagerne. Af de ingredienser, der er angivet i opskriften, får du 12 tynde pandekager (til en pan 23 centimeter). Sæt de stegte pandekager i en stak, det er ikke nødvendigt at smøre olien, det er nok i testen.

Udfyld poserne på poserne med fyldning. Midt i hver pandekage satte vi en spiseskefuld olieagtig blød hytteost. Hvis hytteost med korn og tørt, skal det tørres gennem en sigte og tilsættes lidt creme fraiche.

Pandekagerposer med hytteost og honning
Pandekagerposer med hytteost og honning
Pandekagerposer med hytteost og honning

Fra cottage cheese danner vi en pæn rund kage med en tykkelse på cirka en centimeter, lav en lille fordybning og læg en teskefuld honning i den.

Til honningen tilsættes en teskefuld citroncreme. Citroncreme kan erstattes med enhver frugtsyltetøj med surhed.

Vi hæver kanterne på pandekagen, samler folder som et stof som en frill. Saml foldene i en bunke og rulle den med en bambusspyd til cocktails. Således fylder vi resten af ​​posens pandekager. Hvis der ikke er nogen spyd, skal du bage en pandekage tykkere, skåret i tynde strimler og binde poserne med disse striber.

Pandekagerposer med hytteost og honning

Vi dekorerer pandekagerne i poserne med mynte, om ønsket, drys med pulveriseret sukker og serverer straks på bordet.

Behagelig appetit!