Pandekager med ost og yoghurt
Tynde pandekager med ost og yoghurt er en simpel opskrift på utroligt velsmagende pandekager. En skål, der aldrig keder sig, og som efter min mening er elsket uden undtagelse. Søde pandekager kan tilberedes til dessert, og usødet bliver en fuld morgenmad eller middag til hele familien. I fyldningen, solid ost og grøn løg, og en sauce med græsk yoghurt med urter bringer en frisk note.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 479,3 kcal egern: 23,8 g Fedt: 26,25 g carbohydrat: 67 g
Ingredients af pandekager med ost og yoghurt
- 250 ml mælk;
- 100 ml vand;
- 3 kyllingæg;
- 30 g smør;
- 160 g hvedemel;
- 4 g salt;
- 8 g sukker;
- 2 g mad soda;
- Vegetabilsk olie til stegning.
Ingredients til fyldning
- Et bundt af grønne løg;
- 100 g ost;
- 150 g tyk usødet yoghurt;
- Salt efter smag.
Method med at tilberede pandekager med ost og yoghurt
Forbered dejen til tynde pandekager. Bland mælk med varmt vand, tilsæt smeltet smør, hæld salt, sukker. Pisk æggene separat separat, tilsæt til mælkeblandingen. Hæld hvedemel og sodavand, æl dejen. Hvis klumper forbliver i dejen, kan den belastes gennem en sigte eller slå den med en blender.
Vi forlader den færdige dej i 15-20 minutter ved stuetemperatur. Dejen til pandekager kan ikke bruges med det samme. I køleskabet vil det leve godt indtil morgen, og den næste dag vil pandekagerne kun være velsmagende.
Sæt gryden på ilden, opvarm godt. Smør den opvarmede pande med en dråbe raffineret vegetabilsk olie eller spray med en spray. Hæld en lille halvdel af dejen på kanten af gryden, vipper gryden for at få en pæn pandekage. Vi steger til gylden farve på den ene side over høj varme, drej og steg på den anden side.
Vi gnider osten på Grater. Endnu en gang vender vi pandekagen og spreder sig på den ikke meget stegt side af omkring en spiseskefuld revet ost.
Klip fint et par fjer af grønne løg. Drys revet ost med en hakket stråle.
Vend forsigtigt pandekagen ind i røret. Således steger vi resten af pandekagerne og tilføjer samtidig en fyldning af ost med grønne løg.
Så de færdige pandekager ikke afkøles, råder jeg dig til at smøre skæbnen mere med et smør og lægge de færdige pandekager ud i det. Opvarmning under gryden for at gøre minimal.
Tyk usødet yoghurt er lagt ud i en skål, i denne opskrift græsk yoghurt. Tilsæt en knivspids salt og to spiseskefulde finhakkede grønne løg. Bland saucen godt. Du kan tilføje alle greener til din smag, for eksempel dild eller basilikum.
Vi bøjer kanten af pandekagen, lægger en spiseskefuld yoghurt sauce. Vi lægger en del af pandekager med ost og yoghurt på en plade, drys med en bue og serveres varm. Behagelig appetit!
Forresten kan du stege tynde pandekager i henhold til denne opskrift, fold den med en bunke og tæt dæk med klamfilm. I denne form kan pandekager opbevares i køleskabet i flere dage, opvarmes og fyldes med en fyldning til morgenmad eller middag.