Pandekager med æg og ris i vegetabilsk sauce
fyldte tynde pandekager på kefir med æg og ris, bagt i ovnen i en grøntsagssauce af gulerødder, sød peber og løg. Meget velsmagende, enkel og billig. Pandekage dejen kan tilberedes på forhånd, for eksempel blandes om aftenen og bages om morgenen. Fra det specificerede antal ingredienser opnås 8-10 tynde pandekager i en gryde med en diameter på 20-25 centimeter.
Forberedelse: 1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 376 kcal Squirrels: 14 g Fedt: 16 g kulhydrater: 24 g
Ingredients til pandekage tests
- 200 g kefir;
- 200 ml vand;
- 1 kyllingæg;
- 140 g hvedemel;
- 30 g smør;
- 1 \ 2 tsk salt, sukker og bagepulver;
- Fryingolie.
Ingredients til fyldning
- 230 g kogt ris;
- 3 kyllingæg kogte hårdt;
- 60 g stegt løg;
- Salt, peber, krydderier.
Ingredients til vegetabilsk sauce
- 150 g løg;
- 150 g gulerødder;
- 100 g sød bulgarsk peber;
- 300 ml kyllingebuljong;
- Salt, peber, persille efter smag.
Method med at tilberede pandekager med æg og ris i vegetabilsk sauce
Forberedelse af dejen til pandekager på kefir. Bland varm kefir med varmt vand. Tilsæt det smeltede smør. Vi bryder kyllingæg. Hæld salt, sukker og mad soda. Slå flydende ingredienser med en visp.
Vi tilsætter hvedemel til flydende ingredienser, ælter dejen. For at gøre dejen glat uden klumper er det bedre at blande den med en blender eller en mixer. Hvis du ælter manuelt, anbefaler jeg at tilføje flydende ingredienser til mel i små portioner.
Vi forlader den færdige dej ved stuetemperatur i en halv time. Dejen kan opbevares i køleskabet i en dag.
Til fyldning og sauce, steg finhakket løg i vegetabilsk olie indtil en gennemskinnelig tilstand.
Kog ris. Hæld den vaskede korn med koldt vand i et forhold på 1 til 1. Kog i 10 minutter efter kogning og pak det med et håndklæde i yderligere 10 minutter.
Vi tilsætter kogte kyllingæg til risen, du kan finhugge eller rive på rivet.
Tilføj den stegte løg til påfyldningen (3-4 spsk er nødvendig).
Salt og peber malet sort peber. Bland godt og påfyldningen er klar.
Forbered vegetabilsk sauce. Tilsæt revede gulerødder og finhakket rød paprika til den stegte løg. Steg 10 minutter.
Hæld kyllingebuljong. Tilføj en spiseskefuld finhakket persille. Salt og peber, kog i 5 minutter.
Fry pandekager i en opvarmet stegepande på begge sider. På den færdige pandekage lagde vi ca. 50 g af fyldningen. Vi drejer pandekagerne med en konvolut.
Hæld vegetabilsk sauce i bagepladen. Vi distribuerer jævnt.
På sausen skal du lægge udstoppede pandekager tæt på hinanden, samtidig vandpandekager på toppen.
Vi opvarmer ovnen til 180 grader celsius. Dæk formen med pandekager med et låg eller folie, lagt i et varmt skab. Vi bager i 15 minutter. Det er vigtigt at dække pandekagerne, så fugt fra sausen ikke fordamper, men absorberes i pandekager og fyldes.
Serveres med creme fraiche. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Lenten stoofpot met bonen.