Mitballs med farvet kål i ovnen
Juicy mitballs med farvet kålbage i ovnen med grøntsager. Kødet til denne opskrift er velegnet til enhver. Jeg kogte fra svinekød med lavt fedtfedt, som jeg altid tilsætter lidt svinekødfedt til saftighed, det vil være lækkert med oksekød og kylling. Opskriften er enkel og praktisk – på samme tid er en kødskål og en sideskål klar.
Forberedelse: 45 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 245,5 kcal Squirrels: 23,7 g Fedt: 33,9 g Carbohydrat: 19,8 g
Ingredients mitball med farvet kål i ovnen
- 400 g svinekød;
- 40 g bacon;
- 120 g løg;
- 2 fed hvidløg;
- 1 pod chili peber;
- 30 g jordkiks;
- 500 g blomkål;
- 300 g græskar;
- 50 g fast ost;
- Jordpaprika, salt, sort peber, vegetabilsk olie, vand.
Method med at tilberede mitballs med farvet kål i ovnen
Skær svinekødet med terninger, tilsæt den finhakkede bacon. Fedt gør koteletter saftige, skal du tilføje ca. 10% af den samlede vægt af kød til det hakkede kød.
Læg det hakkede kød i skålen med køkkenet kombineres, hæld 50 ml koldt vand, hug kødet i flere minutter, indtil du får et delikat hakket kød.
løg rengøres, vi skærer løgen i fire dele. Vi skærer chilipeber i halvdelen, fjerner frøene og partitionerne. Tilsæt løg, chili og skrælede nelliker af hvidløg til hakket kød, hugg igen i et par minutter.
Det færdige hakket kød er glat, til kødkugler har du brug for lille kød.
Krydder det hakkede kød: Hæld jordkiks, 2 teskefulde jordede søde paprika, friskhakket sort peber, salt efter smag.
Vi ælter omhyggeligt det hakkede kød. Du kan ælte med dine hænder som en dej. Jo bedre at ælte, jo mere nøjagtige vil koteletterne vise sig, og krydderierne vil blive distribueret jævnt.
Våd dine håndflader med koldt vand. Med våde hænder, skulptur små kugler lavet af hakket kød, læg det på brættet. Af det angivne antal ingredienser fik jeg 20 stykker af størrelse lidt mindre end en ping-pong.
I gryden hældes to spiseskefulde raffineret olie til stegning. Vi lægger mitballs ud på en forvarmet gryde, steg hurtigt på den ene side, indtil den er gylden skorpe. Drej og steg, indtil den er gylden på den anden side.
Blanchy grøntsager. Skær farvet kål fra en stubbe af blomsterstand. Vi renser græskaret fra skræl, skrab frøposen med frø med en ske. Klip papirmassen i terninger, omtrent størrelsen på en kåldump. Sæt de hakkede grøntsager i stewpanen, hæld kogende vand, salt efter smag.
Vi blancherer grøntsagerne i 5 minutter, kaster den på en sigte. Vi forlader en lille vegetabilsk bouillon – det er nødvendigt til bagning.
Til de stegte kødkoteletter skal du tilføje blancheret blomkål og græskarstykker. Vi lægger grøntsagerne mellem koteletterne jævnt. Hæld 1 \ 4 kopper vegetabilsk bouillon.
Drys skålen med revet ost. Vi opvarmer ovnen til en temperatur på 200 grader celsius. Vi sender skålen til en varm ovn i 15 minutter.
Vi serverer mitballs med farvet kål og græskar bagt i ovnen på bordet med varm, peber friskhakket peber, dekorerer med urter. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Een snack van krabstokken met groene uien en kaas.