Mager galeta med æbler
Lenth Galeta med æbler er en lækker og enkel æblepai fra schweizisk sanddej. En sådan dej er kun lavet af tre ingredienser – mel, vand og vegetabilsk olie. For påfyldningen, tag søde og sure æbler, kan du erstatte almindelige sukkerbrune, så bossernes skorpe viser sig at være mere gylden. Lenten -mad betyder ikke smagløs! Tillad dig selv at være velsmagende med at faste, og du er nødt til at holde en opskrift på en vegetarisk cirkel fra enkle og overkommelige produkter.
Forberedelse:1 time Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 280 kcal egern: 4 g Fedt: 13 g Carbohydrates: 62 g
Ingredients til testen
- 65 g vegetabilsk olie;
- 65 g vand;
- 170 g hvedemel;
- 1 \ 2 teskefuld salt.
Ingredients til magert fyldning
- 2 store æbler;
- 30 g sukker;
- 1 teskefuld malet kanel;
- 1 \ 2 citroner;
- Sukkerpulver til dekoration.
Method med at forberede en mager bid med æbler
Hæld isvand i en skål, tilsæt vegetabilsk eller olivenolie. Du har brug for raffineret olie uden lugt og lys smag, vandet skal ikke bare være koldt, bedre iskaldt. Tilsæt salt til olien og vandet, slå ingredienserne med en visp, indtil der opnås en lys emulsion.
Vi måler hvedemel, til sanddej har vi brug for seniormel eller ekstra.
Tilsæt piskede flydende ingredienser til mel.
Bland dejen først med en ske, dejen blandes let, stopper næsten øjeblikkeligt med at holde sig til væggene.
Vi lægger dejen ud på bommen drysset med mel, ælte i flere minutter, hvis dejen virker for blød til dig, kan du tilføje 1-2 spsk mel uden bakke. Vi dækker den færdige dej med en film og forlader i 20 minutter ved stuetemperatur.
Klip kernen fra æbler, klip æblerne med tynde skiver.
Klem saften fra halvdelen af citronen på æbler, drys derefter med sukker og malet kanel, bland, så sukker og kanel overvældes.
Vi ruller den nedstammede dej på brættet eller skrivebordet på grund af den store mængde olie, stikker dejen ikke til overfladen, så der er behov for yderligere mel.
Vi lægger den rullede dej på en bageplade dækket med bagepapir.
Vi lægger skiverne af æbler i flere rækker, der blinker, lad ved kanterne 3 centimeter for at bøje noget til fyldningen.
Indpak dejen for påfyldningen, danner et rektangel. Dejen er formbar, du kan sikkert trykke og strække den for at indstille porten til den ønskede form.
Drys kulet med en knivspids sukker og malet kanel. Varm op ovnen til en temperatur på 180 grader celsius.
Vi sender en bageplade til en opvarmet ovn, der er sat på et gennemsnitligt niveau. Vi bager galet i cirka 30 minutter, indtil de er gylden skorpe. Den nøjagtige bagningstid afhænger af pladenes egenskaber og kan adskille sig lidt fra den, jeg angiver.
Drys en mager galetol med æbler med pulveriseret sukker, skåret med en kniv med en zazubin i portionerede stykker og server på et bord med en kop kaffe eller te. Behagelig appetit!
Derfor kan du tilberede en kage med pærer eller ferskner til opskriften, den vil også være meget velsmagende!
Læs også en interessant artikel: Appetiserende auberginekaviaar zonder sterilisatie en zonder koken. Stap -By -stap Recept met foto.