Mager Borsch med bønner og svampe
Lenten Borsch med bønner og svampe – en tyk varm suppe til en vegetarisk menu og i stolpe. I opskriften er det kun planteprodukter, så de mest strenge veganer af vegetabilske borsch er også egnede. Højdepunktet i opskriften er et pulver fra tørrede svampe. Du har kun brug for 2-3 mellemstore svampe pr. Pande suppe, dette beløb er nok til, at suppen er duftende. Derudover koges svampe til pulver hurtigt, det tager mindre end en time at koge svampe Borsch.
Forberedelse:45 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 95 kcal Fedt: 7 g kulhydrater: 21 g
Ingredients of lean borsch med bønner og svampe
- 2-3 tørrede hvide svampe;
- 1 kogte rødbeder;
- 5 små kartofler;
- 1 hovedløg;
- 1 gulerødder;
- 1 \ 4 Et lille kålhoved;
- 1 \ 2 kopper dåse tomater;
- 1 \ 2 kopper dåse bønner;
- Vegetabilsk olie, salt, sort peber.
Method med at forberede magert borsch med bønner og svampe
Vi bryder flere tørrede bonies fint og gnider i en stupa til en støvtilstand, dette er let at gøre. Hvis der ikke er nogen stupa, kan du slibe med en rullepin eller jord i en kaffekværn.
Klipper fint det store løg. Hæld 2 spsk vegetabilsk olie i en gryde med en tyk bund, læg den hakkede løg. Fry 5 minutter over lav varme indtil en gennemsigtig tilstand.
På et stort grøntsagsgrater gnider vi friske gulerødder, tilsættes til løgen, steg i yderligere 5 minutter, indtil grøntsagerne bliver bløde.
Vi tilsætter tomater dåse i vores egen juice, simmer grøntsager i flere minutter. Brug hakkede tomater uden hud eller udskift dem med tomatpasta.
Små kartoffelknolde rengøres fra skræl, skåret i terninger. Sæt hakkede kartofler i en gryde.
Vi hugger fint hvidt kål og tilføjer resten af ingredienserne.
Hæld svampepulver i en gryde. Fra det specificerede antal svampe opnås ca. 2 spsk pulver.
Hæld cirka halvanden liter kogende vand i gryden. Varm op i kog, salt efter smag, tilsæt 1-2 teskefulde sukker. Kog på en moderat brand i 30 minutter, der dækker låget.
5 minutter før let placerede vi dåse bønner i Borscht. Hæld ikke væsken fra dåsen, det er nødvendigt for den vegetariske og magre menu Ingrediensen er nyttig til forberedelse af mayonnaise og vegansk bagning.
Vi gnider de kogte rødbeder på et stort river, lader hvidløgs nellik gennem pressen blandes med en revet biller. I slutningen af madlavning tilsættes en rødbeder med hvidløg til Borsch. I øvrigt, med en bagt beacling, der er velsmagende – indpak små rodafgrøder i folie og bages ved 180 grader Celsius 1 time.
Bland, hæld i plader, peber efter smag og kan straks serveres til bordet. Men hvis du pakker gryden med et håndklæde og forlader i en halv time, vil det være velsmagende – Borsch vil infundere.
Behagelig appetit! Suppen vil være velsmagende og uden kød, hvis du koger den korrekt. I en mager Borsch med bønner og svampe er der alle produkter, der er nødvendige til en fuld middag – proteiner, fedt og kulhydrater og vitaminer i grøntsager masser!
Læs også en interessant artikel: Gebakken aubergine met tomaten en cottage cheese.