Lys kyllingesalat med ost og gulerødder. Trin -by -trin -opskrift med foto
En kyllingesalat med ost og gulerødder er velsmagende, enkel og sund, som i modsætning til “tung mad” ikke bliver en seriøs test for din krop, for eksempel på nytårsaften. Snackbordet er et fund for enhver værtinde, den kan forberedes på forhånd, det viser sig at være velsmagende og smuk, og gæsterne vil være glade, og værtinden har tid til frisure og makeup. Alle slags salater dekoreret med urter, grøntsager, nødder, frø og frugter er grundlaget for ethvert snackbord.
Salat er en mulighed for værtinden at vise sin opfindsomhed og fantasi. Denne opskrift, så at sige, er grundlaget, du kan eksperimentere, bringe noget af din egen til den.
- Forberedelsestid: 20 minutter
- Antal portioner: 4
Ingredients til let kyllingesalat med ost og gulerødder
- 350 g kogt kylling;
- 2 Small Sauer Agurk;
- 180 g løg;
- 250 g gulerødder;
- 150 g let ost;
- 50 g mayonnaise på vagtelæg;
- 2 teskefulde Digon Mustard;
- 50 g creme fraiche;
- Sort peber, salt, sukker, smør og vegetabilsk olie til stegning;
- Sort og hvid sesamfrø, frisk persille til servering.
Method med at tilberede en let kyllingesalat med ost og gulerødder
Skær den kogte kylling (uden hud) i små terninger, læg en salatskål i.
Forresten, for denne salat kan du koge kyllingekød på fileten eller skære kødet fra hofter, salt, peber, spray gitteret med olie og kogt i et par 12-20 minutter, afhængigt af den Tykkelse af brikkerne.
Sved agurker hugger fint, tilføj til salatskålen. Hvis sauer agurker erstattes med syltede, vil smagen af skålen ændre sig lidt.
Afskær fint løg. Sæt smøret i gryden, tilsæt grøntsagen, kast derefter den hakkede løg, drys med salt og en knivspids sukker.
Steg strålen indtil en gennemskinnelig tilstand.
Den afkølede løg føjes til kyllingen og agurkerne.
Salat gulerødder med tynde strimler. Steg guleroden i en blanding af smør og vegetabilsk olie separat fra løg. Vi afkøler også gulerødderne, salt, tilføj til resten af ingredienserne.
Lige i salatskålen, gnid den lette ost på et stort riv. For en mere tilfredsstillende mulighed skal du bruge fedtost og for en pikant – ost med blå form.
Derefter krydrer vi kyllingesalaten. I en separat skål blandes mayonnaise på vagtelæg med creme fraiche og Dijon sennep. Tilsæt krydderiet til salatskålen, alt sammen peber friskhakket sort peber.
Bland salaten ingredienser, fjern på den nederste hylde i køleskabet i cirka 30 minutter, så produkterne “får at kende” og blødgør saucen.
Vi lægger en let kyllingesalat med ost og gulerødder i en smuk skål, drys med sort/hvid sesamfrø, dekorerer med persille twigs lige før servering.
Hvis kyllingesalaten ikke kan serveres med det samme, skal den opbevares på et køligt sted.
Salater er ikke kun ferie snacks, det er stadig den perfekte mad til dem, der ikke har meget tid til at tilberede komplekse retter. Lidt grøntsager, kød eller æg, ost og lækker tankstation – det er en solid, lækker middag eller frokost.