Let salat af Beijing kål. Trin -by -trin -opskrift med foto
Efter fester med mayonnaise -salater vil jeg have noget let, diæt … såsom en salat af Beijing -kål, gulerødder og æbler!
Denne salat er lys og frisk, som foråret selv, hvis forudgående er allerede i vinterluften. Delikate greener, lyse gulerødder, vitamin -selleri, søde æble – kombinationen er vellykket og meget velsmagende!
Ingredients for en let salat fra Beijing kål
- 100 g okkinskaya kål;
- 100 g selleri rod;
- 100 g gulerødder;
- 1 Apple;
- 1-2 spsk. l. citronsaft;
- 1-2 spsk. l. solsikkeolie (eller oliven, som du kan lide mere);
- Salt, peber – efter din smag;
- En lille flok persille eller dild.
Method med at tilberede en let salat af Beijing Cabbage
Vi vasker alle grøntsagerfrugter, fjerner de øverste blade, gulerødder og sellerirod fra skrælen fra skræl, æble-fra kernerne. Vi sænker greenerne i koldt vand i 5 minutter, derefter tager vi ud og vasker under rindende vand.
Beijing -kålen er skåret i store striber – denne sort er meget mere øm end hvid, og den behøver ikke at være tyndt tumlende.
Apple, selleri og gulerødder gnider på et stort rivende.
Finhak greenerne.
Vi forbinder ingredienserne i en skål, salt-perch, krydre med olie og blanding.
lys, lækker, forårssalat af Beijing kål er klar!
meget Hermetisk majs … eksperiment, og fortæl os derefter, hvilken kombination du mest kan lide!