Lenten kål fra kål i tomatsauce
Lentenkålkoteletter i tomatsauce er delikate vegetabilske koteletter med svampepulver lavet af tørret boletus, bagt i en tyk sød og sur sauce i ovnen. Opskriften er velegnet til en vegetarisk menu og strenge veganere i opskriften kun planteingredienser. Du kan koge koteletter fra præ -kogt surkål, det vil også være velsmagende.
Forberedelse:45 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 109 kcal Fedt: 1 g Carbohydrates: 22 g
Elektriske koteletter fra kål
ingredienser
- 350 g hvidkål;
- 220 g vand;
- 4 spsk semulje;
- 3 tørret Boletus;
- 4 spiseskefulde brødkrummer;
- Salt og peber efter smag;
- Raffineret vegetabilsk olie til stegning.
Ingredients til tomatsauce
- 120 g løg;
- 400 g skårne dåse tomater i deres egen juice;
- 1 spsk sukker;
- 1 teskefuld jord sød paprika;
- 2 spsk vegetabilsk olie;
- Salt efter smag.
Method med at tilberede mager kål fra kål i tomatsauce
Hvid kålhak med tynde spån, jo tyndere klippet, jo mere viser det sig koteletter.
Vi lægger kålen i en skål, hæld 1 tsk salt uden bakke, gnid kålen med salt i flere minutter, indtil kåljuice begynder at skille sig ud. Efter en sådan behandling vil mængden af hakkede grøntsager reducere mere end halvdelen.
Tørrede simulatorer gnides i en mørtel eller slibes i en kaffekværn. Som et resultat skal svampepulver opnås, som i øvrigt er egnet ikke kun til koteletter, det kan føjes til sausen, til suppen eller bruges til aromatisering af panorering.
Hæld vand i gryden, salt, hæld svampepulver, opvarm op. Hæld semulinaen i kogende vand, omrør, opvarm det til tykkere. Kog semolina-grød på svamp bouillon i 3-4 minutter, kølig.
Tilføj en afkølet semulje til en skål til en skål til kålen, peber frisk hakket sort peber.
Vi blander grundigt grøntsagerne med en Manka-du får en tyk vegetabilsk hakket kød, 6-7 koteletter, der vejer ca. 100 g hver, kommer ud af den færdige.
Vi skulpturerer koteletter, panik i kiks, sætter det på brættet.
I en gryde med en tyk bund, hæld 2 spsk vegetabilsk olie uden lugt, varme. Sæt kålkoteletter i den opvarmede olie, steg, indtil den er gylden skorpe over høj varme på begge sider.
Lav tomatsauce. Steg til en gennemsigtig tilstand finhakket løg i vegetabilsk olie.
Til de stegte løg skal du tilsætte skårne dåse tomater sammen med juice, salt efter smag, hæld sukker og malet sød paprika. Varme op til kogning, forbered saucen i 5 minutter.
Rynt kålkoteletter Vi lægger i en ildfast bageplade, hæld tomatsausen i formen.
Vi opvarmer ovnen til en temperatur på 180 grader celsius. Vi sætter formen i en varm ovn.
Vi bager i 30 minutter, drys med grønne løg, dild eller persille inden servering. Behagelig appetit!
Lenten kålkoteletter i tomatsauce er velegnet til en vegansk menu, der er ingen animalske produkter i denne opskrift.
Læs også en interessant artikel: Halloween Dessert is een pompoencake met glazuur. Stap -By -stap Recept met foto.