Lecho fra agurker-overstrømning med peber om vinteren
lecho lavet af agurker med peber til vinteren-en duftende og utroligt velsmagende kold snack af voksete agurker, som på trods af deres enorme størrelse forbliver velsmagende, behøver du kun at være i stand til at koge dem!
Madlavningstid : 45 minutter
Mængde : Flere dåser på 450-500 ml
Ingredients til lecho fra agurker med peber til vinteren
• 1 kg agurker af peeks skrællet fra skræl og frø;
• 500 g rød sød peber;
• 500 g tomater;
• 40 g sukker;
• 20 g salt;
• 30 ml æble cider eddike;
• 30 ml uraffineret solsikkeolie;
• Paprika, rød peber efter ønske.
Method med at forberede lecho fra agurker-overgrows med peber til vinteren
Fra agurkerne renser vi skræl, for det meste er den ru, undertiden gulnet, med et ord, ikke egnet til mad. Det er praktisk at afskære det tynde lag af skrælen med et grøntsagsskrot.
En teskefuld vi tager frø og løs papir omkring dem, efterlade noget, der ligner en båd, der er udhulet ud af barken. Den resterende papirmasse er tæt, elastisk, hvad der er nødvendigt for lecho eller salat.
Skrælede agurker skæres med halvmåner med en tykkelse på 5-6 millimeter eller lidt mere.
Skær bælgene af sød peber, fjern stilken med frø, vask den med koldt vand. Klip massen med strimler, der er egnede til agurkskiver.
Vi lægger tomater i kogende vand i et øjeblik, overføres til koldt vand. Vi skærer huden med en skarp kniv, fjern. Skær tomaterne i halvdelen, skær stilkene ud, fjern frøene.
I en gryde med en tyk bund sætter vi agurker og peber.
Tilsæt skrællet fra huden og frøene og tomater skåret. I denne opskrift, rød og gul, betyder farven ikke noget
Foto 11
Hæld sukker, bordsalt uden tilsætningsstoffer, hæld æbleeddik og uraffineret solsikkeolie, der lugter af frø. Der er noget magisk for mig i denne kombination, der ser ud til at være lidt olie, men det giver højdepunktet i vegetabilsk buket.
Bland godt grøntsager med krydderier, lad det være i 10 minutter. I løbet af denne tid vil agurkerne udskille vand og behøver ikke at bekymre sig om det faktum, at noget vil blive stegt. Efter 10 minutter koges grøntsagerne op, kog på lav varme i 15 minutter. Jeg bestemmer beredskabet som denne: Når skiverne af agurker bliver næsten gennemsigtige, og resterne af skrælen ændrer farven fra grøn til brun, kan du fjerne Lecho fra ilden.
Rent vaskede banker satte på et gitter og sendte til den kolde ovn. Vi varmer op til 100 grader, tør 10 minutter. I varme krukker hælder vi kogende grøntsager, fylder bankerne uden at nå kanten af 2 centimeter.
Vi koger lågene, skruer glassene op, pakker den ind i en “pelsfrakke”, forlader det om natten. Du kan afslutte dette, hvis du opbevarer emnerne i kælderen eller kælderen. Til opbevaring i lejligheden tilrådes det at sterilisere grøntsags dåse grøntsager. Sæt et håndklæde i bunden af gryden, læg en krukke med lecho, hæld varmt vand (50-60 grader). Efter kogende vand skal du sterilisere halvliter i 15 minutter.
Vend lecho fra agurkerne på hovedet, efter afkøling, fjern i et tørt spisekammer.
Behagelig appetit og skraldespanden fulde af dig!