Lecho er i Siberian. Trin -af -trin -opskrift lavet af peber til hjemmelavet konservesning
lecho … Denne oversøiske skål med ungarske rødder har længe og fast afgjort på listen over yndlingsemner af vores værtinder. Det tilberedes både i henhold til en klassisk opskrift fra tomater og peber og med tilsætning af andre grøntsager: løg, gulerødder, zucchini, aubergine, bønner osv. I Sibirien er for eksempel Lecho med tilsætning af løg og gulerødder meget populær. Lycho-opskrift på sibirsk med løg og gulerødder i denne publikation.
Forberedelse:50 minutter Nummer: 3425 g pr. 100 gram Kalorie: 108,5 kcal Squirrels: 0,75 g Fedt: 3,13 g Karbohydrater: 7,94 g
Ingredients til lecho i siberian
- 1,7 kg tomater;
- 0,5 kg løg oncels;
- 0,5 kg bulgarsk peber;
- 0,5 kg gulerødder;
- 100 g sukker;
- 100 g vegetabilsk olie;
- 25 g salt (1 spsk uden bakke);
- 1 teskefuld eddike essens.
Method om at forberede lecho i siberian
Først skal du tilberede grøntsager: Skyl godt, rene løg og gulerødder, fjern halen og frøene fra peberfrugter. Klip tomaterne eller slib gennem en kødkværn.
Gulerødder skal skæres i strimler. Løg ─ Halvringe. Peber er også halvringe, kun bredere end løg.
Sæt en gryde med tomater i brand.
Når det koger, tilsættes gulerødder, løg og peber.
Tilberedningstid i den sibirske lechi ─ 30 minutter over medium varme. Cirka 5 minutter før afslutningen af madlavning tilsættes salt, sahar, hæld forsigtigt vegetabilsk olie og eddike helt i slutningen.
Lecho er klar på sibirisk! Det forbliver kun at være varmt at være ivrig efter før -steriliserede banker.
Spis til helbredet!
Læs også en interessant artikel: Vlees zrazy met gefrituurde champignons en uien in branden.