Lazy Khachapuri. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy Khachapuri Lavet af majsmel med ost og smør kan spise i stedet for brød. Du behøver ikke mere end en halv time for at forberede disse enkle kager, men hvor lækker det viser sig! Klassisk khachapuri er lavet med en fyldning af ost og æg, meldej.
Der er ingen mel i denne opskrift, de er uden gluten. Afhængig af forskellige ost ændres smagen og formålet. Saltost med en skarp smag er velegnet til kager til kød eller fisk, hvis osten er neutral, cremet, kan du sprede den med marmelade og tjene til dessert. Der er ingen Khachapuri -opskrift, i hver region i Georgien er der mere end en luksuriøs opskrift, prøv doven khachapuri, også velsmagende!
forberedelsestid : 30 minutter
antal portioner : 4-5
Ingredients af den dovne khachapuri
- 80 g majsmel;
- 50 g ostemasse flødeost;
- 50 ml mælk;
- 100 g fast ost;
- 2 kyllingæg;
- 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
- 15 g olivenolie;
- 30 g smør;
- Vegetabilsk olie til stegning;
- Salt efter smag.
Method med at forberede doven khachapuri
Bland mælk med ostemasse flødeost eller olieagtig creme fraiche. Disse ingredienser kan erstattes af ethvert gæret mælkeprodukt, kefir, yoghurt eller almindelig yoghurt, georgiere forbereder dejen med Matsoni.
Vi opdeler kyllingæg i en skål, hæld salt efter smag og bland omhyggeligt flydende ingredienser med en visp. Det er ikke nødvendigt at ikke slå skummet, især for ikke at prøve, kun for at ødelægge æggens struktur.
Bland majsmel med bagepulver, tilsæt til flydende ingredienser. For øvrig er majsmel let at tilberede fra en halvt ved hjælp af en konventionel kaffekværn. I små batches skal du indlæse farvetone i kaffekliben og slib i flere minutter, indtil kornet bliver til mel.
Hård ost gnides på et lille riv. I denne opskrift, osten “Masdam”, viste det sig velsmagende. Så tilføj din foretrukne revne ost til dejen, bland ost med dej.
Tilsæt en spiseskefuld olivenolie olivenolie eller smeltet smør til dejen, bland alt godt og lad det være i 10-15 minutter ved stuetemperatur.
Opvarm anti -stick -panden med en tyk bund eller en almindelig støbe -jernpande, smør med et tyndt lag vegetabilsk olie til stegning. I midten af den forvarmede gryde, hæld en lille halvdel af dejen. Vi steger på den ene side, indtil overfladen af kagen er dækket med bobler. Det tager cirka 3-4 minutter at stege.
Vi drejer kagen og steger på den anden side i yderligere 3 minutter, indtil de er gyldne.
Fjern den frodige kage fra gryden, smør straks med smør. Hvis du smager tørre kager, er det ikke nødvendigt at smøre med olie.
Sæt den dovne khachapuri med en stak, som pandekager, smør hver kage med smør. Vi serverer varmt, meget velsmagende med simpel cottage cheese sauce.
opskrift på cottage cheese sauce : gnid 100 g fedthytteost og 30 g tyk olivenolie af kold klemme, tilsæt finhakket koriander og persille eller dild og grøn løg, salt efter smag og pisk det hel med en blender.
Læs også en interessant artikel: Wortelmuffins met nootmuskaat.