Lazy kage med marmelade. Trin -by -trin -opskrift med foto
En doven kage med marmelade, til det forberedelse, som du ikke engang har brug for at ælte dejen, kan du bage mindst hver dag. Dejen til en doven cirkel ligner en sandet cookie, men den kræver meget mindre indsats og tid, den er også tilberedt fra frosset smør, så kagen er delikat og smuldrende. Som en fyldning skal du tage ethvert tykt marmelade eller frugtbærs marmelade. I min opskrift – stikkelsbærsyltetøj. Tagens surhed kom forresten – det viste sig meget velsmagende!
- Forberedelsestid: 45 minutter
- Antal portioner: 4-5
Ingredients til en tærter med jam
- 250 g stikkelsbærsyltetøj;
- 180 g hvedemel;
- 125 g smør;
- 45 g sukkerpulver;
- 35 g kokosnødder;
- 1 teskefuld dej bagepulver;
- 1 teskefuld malet kanel;
- ½ tsk ingefærpulver.
Method med at forberede en doven tærte med jam
Vi måler hvedemel, tilsættes bagepulveret på dejen (alias – bagepulver).
Hæld malet kanel og ingefærpulver. Krydderier i denne opskrift på en tærter med marmelade tilføjer din smag, en pose med vaniljesukker, vanillin, gnidede nelliker og duftende peber er egnede.
Næste blander vi grundigt tørre ingredienser. Dette er en vigtig fase i forberedelsen af smuldrende krummer – hvis du dårligt blander bagepulveret med mel, vil kagen stige ujævnt.
Hæld sukker eller lille hvidt sukker. Det tilrådes at sile sukkerpulveret gennem en sigte for at slibe klumper. Bland sukkerpulver med tørre ingredienser.
Pakk det frosne smør på et groft river eller skåret i små terninger, tilsæt til tørre ingredienser.
Vi gnider hurtigt massen af hænderne, så krummerne ikke har tid til at varme op fra varmen af hænderne. Som et resultat får du spredte krummer, der ligner flodsand med bløde korn af olie.
Et andet vigtigt punkt – for en doven tærte har du brug for et kuld. Hvis bagen i form uden folie eller bagepapir, vil det være problematisk at udtrække kagen fra formen. Så vi lægger et folieblad i en rektangulær form til cupcake, tryk, hæld halvdelen af krummerne på folien. I denne opskrift er størrelsen på formularen 11×22 centimeter.
Distribuer forsigtigt på et lag krummer en marmelade stikkelsbær eller tyk marmelade.
Vi hælder de resterende smuler på toppen, igen i niveauet, så det er den samme tykkelse langs hele længden.
Send kagen med en kokosnød, ligger hemmeligheden bag succes – en smuk, gylden skorpe, der gør kagerne så velsmagende. Hvis der i processen med at bage chips er for hurtigt stegt, skal formen dækkes med folie.
ovnen opvarmes til 200 grader celsius. Vi sender formularen til en varm ovn, bages i 35 minutter. Det nøjagtige tidspunkt for bagning afhænger af størrelsen på formen, derfor højden på laget af dej og de individuelle egenskaber ved pladen. Vi får den færdige dovne kage med marmelade fra ovnen og helt cool i formen. Fjern derefter folien omhyggeligt og skær i tykke skiver.
Behagelig appetit!