Lazy kål ruller med surkål og kyllingefilet. Trin -by -trin -opskrift med foto
Lazy kålruller med surkål og kyllingfilet, bagt i ovnen i en tyk grav af creme fraiche og tomatsauce, efter min mening, endnu mere velsmagende end almindelige kålruller med frisk kål. En gang så jeg på tv en opskrift på kålruller i Venger, hvor fyldningen var pakket ind i hele blade af surkål. Da der ikke var nogen hele Sauer -hoveder i skraldespandene, var jeg nødt til at improvisere, og resultatet overgik forventningen. Generelt foreslår jeg en anden ting i Piggy Bank of Recipes, mit hus var meget tilfreds.
- Forberedelsestid: 1 time 50 minutter
- Antal portioner: 5-6
Ingredients til kålruller med surkål og kylling
- 700 g kyllingebrystkylling;
- 160 g ris;
- 250 g surkål;
- 120 g løg;
- 80 g gulerødder;
- 200 g creme fraiche;
- 150 g tomatpuré;
- 2 teskefulde af søde paprika;
- Salt, olivenolie;
- Asafetida efter ønske.
Method med at forberede dovne kålruller
Min kyllingfilet, tør, skåret i små terninger. Det er let at dreje fileten til dovne kålruller til hakket kød uden en kødslibemaskine og en blender, det er nok at hugge et par minutter med en øks til kød, og det bliver til hakket kød. Hvis denne metode virker kompliceret for dig, skal du passere kødet gennem en kødkværn (dyse med store huller).
Vi skærer løg fint, gnider gulerødderne på et stort grøntsagsgrater. Hæld olivenolie i gryden, sæt grøntsagerne, steg den på moderat varme i 15 minutter.
Kapa, vask først grundigt med koldt vand, hæld kogende vand, kog op, dræn det første vand, hæld kogende vand igen, kog i 15-20 minutter.
Ris vaskes, hældes i en Stewpan, hæld et glas koldt vand. Efter kogning skal du reducere ilden til et minimum, luk den tæt med et låg, kog 12 minutter.
Til påfyldning, bland creme fraiche og tomatpuré i en skål, tilsæt malet sød paprika, salt efter smag. Hjemmeemner til en sådan sauce kommer godt med, i min opskrift tomatmos kartofler med sød peber og løg, meget velsmagende!
Forbered hakket kød til dovne kålruller. I en stor skål forbinder vi alle de forberedte ingredienser – knust kyllingefilet, kogt ris, stegte grøntsager, kogt surkål. Hvis kålen blev skåret stort, råder jeg dig til at hugge den mindre. Vi krydrer det hakkede kød – salt, peber efter din smag, jeg foreslår også at tilføje en knivspids asaphetida. Dette østlige krydderi er lavet af ildelugtende ferulas mælkeagtige juice, den har en kaustisk, hvidløgspids aroma, det skal tilføjes omhyggeligt, meget lidt, da aromaen er usædvanlig, ikke alle kan lide det, fordi det ikke er for intet det Asathetid kaldes en forbandet fæces eller ildelugtende harpiks
Vi ælter omhyggeligt det hakkede kød, så ingredienserne er samlet jævnt.
Vi danner ovale daries med våde hænder, sætter den i en smurt form med en lille afstand fra hinanden.
Hæld creme fraiche-tomaten i formen, vand de dovne kål ruller med olivenolie, læg en opvarmet ovn i.
Vi laver mad på 180 grader i cirka 40 minutter. Vi serverer dovne kålruller med surkål og kyllingfilet på bordet varmt.
Behagelig appetit!