Lav effekt agurker med sennepspulver – sprød, hurtigt og meget velsmagende
sprød, skarp og meget hurtig alkohol agurker med sennepspulver, løg og hvidløgspile. Om sommeren er kogende unge kartofler ved middag med små saltede agurker og frisk rugbrød er lige så velsmagende som bedstemor i landsbyen!
Forberedelse: 3 dage Forberedelse: 30 minutter nummer: 1 kg pr. 100 gram kalorieindhold : 25 kcal egern: 0,7 g Fedt: 0,7 g Carbohydrates: 5 g
Ingredients af små saltede agurker med sennepspulver
- 1 kg agurker;
- 1 løg;
- 5-6 Hvidløgsskyttere;
- Flere kviste af dild;
- Et par kirsebærblade;
- 1 spsk groft salt;
- 1 spsk sennepspulver;
- Filtreret vand.
Method med tilberedning af lavt saltede agurker med sennepspulver
Klip peduncles fra hvidløgsskytter, skær pilene med stykker på 3 centimeter lange. Vi skar løgen i 4 dele. Skær med plader 2 skiver hvidløg, hvis der ikke er hvidløgsskyttere.
En lille flok dild er gennemvædet i vand, ryst den af. Du kan sætte flere blomsterstande af dild i stedet for greener.
agurker blødgør agurkerne i koldt fjeder eller filtreret vand, grundigt vasket. Vi skærer enderne på begge sider, så saltvandet er bedre optaget i grøntsagerne. Så Salin -tiden kan reduceres lidt.
I en lille plastikspand af en passende størrelse lægger vi agurker, hakkede ricks, løg og dild. Det er bedre at sætte agurker lodret, det passer mere.
Hæld vand i spanden. Vi dræner vandet ned i gryden, det er så let at bestemme det nødvendige volumen. Brug en fjeder eller filtreret ledningsvand til saltning af vand. Jeg rådgiver ikke flaske, i flaskevand kan der være unødvendige kosttilskud til gæring.
Tilsæt salt til vandet, opvarm op i kog. Hæld sennepspulver, bland, indtil det er helt opløst. I form af et eksperiment, prøv at eksperimentere med smag – en knivspids brændende chili til elskere af et skarpt. En kvist af scenen vil give den originale aroma af saltvand. Hvad urter ikke sættes i pickles, selv timian mødtes i opskrifter.
Afkøl saltvandet med sennep, den kan være lidt varm, men ikke varm! Hæld den afkølede saltvand i en beholder med agurker.
Vi lægger flere kirsebærblade på toppen. Luk krukken med et låg tæt, eller tryk agurkerne med en belastning – læg en krukke med vand på en plade.
Vi forlader agurker på et varmt sted i 2-3 dage. Efter 24 timer vises de første bobler på overfladen af saltvand, dette er et sikkert tegn på startfermenteringen. Efter yderligere 24 timer vil farven på agurker gradvist ændre sig fra lysegrøn til sump.
Om 2-3 dage når alkohol agurker med sennepspulver den ønskede tilstand. På samme tid er smagen som at spise en sauer agurk, der stod i en tønde hele vinteren. Du kan placere saltet i køleskabet eller kælderen, fermenteringsprocessen fortsætter, og efter ca. 30 dage får du almindelige Sauer -agurker.
Forsøg forresten at bruge soda i stedet for almindeligt vand. Savvand kombineret med sennep giver en fantastisk effekt. Bare behøver ikke at varme soda – boblerne forsvinder. Opløs salt og sennepspulver separat i en lille mængde varmt vand og bland med soda.
Læs også en interessant artikel: Geurige koolsoep met Beijing kool. Stap -By -stap Recept met foto.