Læreplyster med gulerødder
Cottage Cheese gryderet med gulerødder og Manku ligner budding. Casserolen er frodig, våd og smelter direkte i munden. Ingredienserne er de enkleste og mest overkommelige, som normalt findes i ethvert køleskab. Cottage cheese gryderet vil være velsmagende både varmt og koldt, dette er den perfekte morgenmad.
Forberedelse: 40 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 167 kcal egern: 9 g Fedt: 7,8 g kulhydrater: 17,7 g: 17,7 g : 17,7 g: 17,7 g
Ingredients af cottage cheese gryderet med gulerødder
- 150 g hytteost;
- 120 g gulerødder;
- 30 g sukker;
- 1 æg + 1 ægprotein;
- 25 g vegetabilsk olie;
- 30 g semulina + semulina til form;
- 25 g mel;
- 1 \ 3 tsk bagepulver;
- Salt, smør til formen;
- Sukkerpulver til servering.
Method med at tilberede cottage cheese gryderet med gulerødder
Forbered formularen. Den ildfaste form med en diameter på 18-20 centimeter smøres med blødgjort smør og drys med en Mankin. Fjern formen i køleskabet i et stykke tid, så olien er frosset.
Vi bryder kyllingæget separat, adskiller æggeblommen fra proteinet. Hæld sukker i en dyb skål, tilsæt æggeblommen, slå med en visp. Du kan reducere mængden af sukker i denne opskrift og kompensere for dets fravær af pulveriseret sukker i slutningen af madlavning. Det tynde lag pulver gør gryderet sødere, ikke særlig stigende kalorieindhold.
Tilsæt neutral vegetabilsk olie og en knivspids fint salt til smagsbalancen. Bland alt godt igen.
Tilsæt cottage cheese. Hvis hytteost med korn, skal det tørres gennem en sigte.
Gnid rå gulerødder på fint Grater. Tilsæt revede gulerødder til dejen.
Hæld tørre ingredienser i en skål: semulina, hvedemel, bagepulver af dejen. Hvis det ønskes, kan du tilføje lidt vanillin eller vaniljeekstrakt.
ælte dejen med en spatel, på dette tidspunkt viser den sig ganske tyk.
Slå separat to ægproteiner, mere praktisk med en elektrisk mixer. Tilsæt straks cirka halvdelen af de piskede proteiner til dejen, bland. Dejen bliver mærkbart mere flydende.
Tilsæt de resterende piskede proteiner. På dette tidspunkt forstyrrer vi det slagne protein i dejen med et skulderblad, i en cirkulær bevægelse og meget omhyggeligt, forsøger ikke at ødelægge den frodige struktur med uhøflige bevægelser.
Den færdige dej er let og luftigt, den skal bruges lige der.
Vi lægger dejen ud i en forberedt form, niveau den.
Sæt formen med en gryderet i en anden form af en større størrelse. Hæld kogende vand, så vandet når omkring midten af formen med gryderet.
Ovnen opvarmes til 175 grader celsius. Vi sender gryderet til en opvarmet ovn, dæk med en folie eller et låg. Vi placerer formularen på det gennemsnitlige niveau. Vi koger i et vandbad i 30 minutter. Ved afslutningen af madlavningen kan du fjerne folien, smøre gryden med smør og gemme den, indtil den er gylden skorpe.
10 minutter afkøle gryderet i uniform. Derefter tager vi det omhyggeligt ud, dryss med melis og serverer på bordet med varm eller kold. Meget velsmagende med creme fraiche eller creme-freesh og enhver frugtsyltetøj. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Dorpsman salade in een marinade van kruiden. Stap -By -stap Recept met foto.