Kyllingsuppe med halvstråling og sød peber
En solid, sund og meget velsmagende kyllingsuppe med halvbov og sød bulgarsk peber. En sådan tyk suppe er en fuld middag, du kan ikke tilberede den anden skål. Polba er stamfader for moderne sorter af fast hvede, i vores tid blev diætetik forelsket i hende, og der er grunde til dette. Det er kendt, at korn af faste sorter er nyttige og halvba blandt dem i lederne. Hvis du indsamler et par grøntsager, halvbulk og kyllingebuljong i en gryde, får du suppe, som kan inkluderes i diætmenuen i gendannelsesperioden og som hovedskålen til losning af diæt.
Forberedelse: 1 time 15 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 220 kcal Squirrels: 24 g Fedt: 5 g Karbohydrater: 18 g
Ingredients af kyllingesuppe med halvbov og sød peber
- 400-500 g kylling;
- 70 g polub;
- 60 g Luke-Luke;
- 120 g sød peber;
- 100 g gulerødder;
- 100 g kartofler;
- 4 persille grene;
- laurbærblad, peber;
- 1,5 L vand.
Method med at tilberede kylling med halv -stråle og sød peber
I en suppepande, læg den hakkede kyllinghakket portioneret. For 4 portioner af en stor nok kyllinghammer. Du får også en lækker bouillon lavet af rester – rammen af brystet, vinger, underbenene.
Stammen af purre skæres sammen, vaskes under en vandstrøm, hugger fint. Vi tilføjer hakkede løg til kylling. I modsætning til løg er løg sødere, suppen med et snit er velsmagende. Derudover koges der i processen med madlavning næsten fuldstændigt en delikate pauser
Finhak persille kviste sammen med stilkene. Vi lægger hakkede greener og 2-3 laurbærplader i en gryde, tilsæt flere ærter med sort peber.
Hæld koldt vand, salt efter smag. På dette trin er 1 tsk salt nok, ved afslutningen af madlavning kan du jordes suppe efter din smag.
Varme op til kogning. Kog på blød ild i 25 minutter, at dække gryden med et låg er ikke særlig stramt
Efter 25 minutter, hæld halvdelen i gryden, kog den igen og reducer opvarmningen. Vi laver mad alle sammen i yderligere 30 minutter. Ligesom Pearl -byg forbereder Polba i lang tid, så kornene er godt kogt, vil det tage mindst 40 minutter.
Mens Polba og kyllingen koges, forbereder vi grøntsager. Gulerødder skrabes, skåret i strimler. Skræl kartoflerne fra skrælen og skær terningerne ud. For en diætopskrift kan du nægte kartofler og erstatte den med selleri rod, kalorier vil være mindre.
Sød bulgarsk peber klip, fjern frøene, skyl. Vi skærer peber fint, blandes med kartofler og gulerødder
Når Polba med kylling er næsten klar, kaster vi hakkede grøntsager ind i suppen. Efter kogning koger vi over lav varme i 20 minutter, indtil grøntsagerne bliver bløde, ved afslutningen af madlavningen salt efter smag.
Læg et stykke kylling i en plade, hæld suppe. Peber med sort jorden peber og server straks på bordet. Til en diætmenu anbefaler jeg at fjerne huden fra kyllingen og afkøle suppen i køleskabet og fjerne frosset fedt omhyggeligt fra overfladen. Behagelig appetit!
Valgfrit, krydderi med kyllingesuppe med halvstråling og sød peber kan være lavt -fedt -creme eller grim yoghurt, vil dette give skålen en behagelig surhed, da alle ingredienserne er “med en sød skygge”.
Læs også en interessant artikel: Kip onder de saus behamel.