Kyllinghjerter stuet i valnødssauce
En simpel skål med kyllingebibletter i den georgiske stil. Vi koger kyllinghjerter stuet i valnødssauce med krydret krydderier og et sødt og surt æble. Meget velsmagende gryderet, for det forberedelse, som det vil tage cirka en halv time.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 466 kcal Squirrels: 40 g Fedt: 25 g kulhydrater: 24 g
Ingredients af kyllinghjerter i valnødssauce
- 600 g kyllinghjerter;
- 1 hovedløg;
- 1 fedd hvidløg;
- 2 spiseskefulde finhakkede persille;
- 2 teskefulde Hop-Sunels;
- 150 ml vand eller kyllingebuljong;
- 80 g valnødder;
- 1 lille sød og sur æble;
- Salt, sort peber, vegetabilsk olie;
- Lille flok dild.
Method med at tilberede kyllinghjerter i valnødssauce
Forbered kyllinghjerter: Skær fedt og alt overskydende. Hvis der er en blodprop inde i hjertet, skal den også fjernes. Forberedte hjerter vaskes grundigt i koldt vand, kast det i et dørslag, så vand er vand. Hvis det ønskes, kan du blanche: Lavere i kogende vand i 2 minutter, kaste det på et dørslag, skylle.
Vi renser den store løg, skærer den fint. Persille kviste med en kniv. Vi passerer en stor fed hvidløg gennem en hvidløgspresse.
I en dyb gryde med en tyk bund, hæld to spiseskefulde raffineret vegetabilsk olie. Vi kaster hakkede løg, persille og hvidløg i en stegepande. Steg over lav varme i 5-7 minutter, indtil løgen bliver blød.
Når løgen er klar, lægger vi kyllinghjerter i gryden.
Hæld hop-sunels. I denne georgiske krydderier er krydderier harmonisk valgt, det er ideelt til retter fra kylling og kylling af offal og ikke kun for dem.
Fryhjerter med løg og krydderier i 2 minutter, hæld varmt vand eller varm kyllingebuljong. En masse væske er ikke nødvendig, halvdelen af det tynde glas vil være nok til, at væsken fordampes under madlavning.
Valnødder har dyrket nødder i en mørtel eller slibning i en blender. Tilsæt knuste nødder til resten af ingredienserne. Salt efter smag, peber malet sort peber. Varme op til kogning, forbered dig på høj varme uden låg, du skal fordampe fugt, og sausen glinser.
Vi renser æblet fra skrælen, gnider på et groft riv. Tilsæt et revet æble til gryderet, bland. Vi laver mad alle sammen i 10-12 minutter. Det er bedre at tage en Apple Sour eller Sour-Sour, det koger og giver sauce-kilden.
Vi skar en lille flok dild. Et par minutter før forberedelsen af skålen, krydre kyllinghjerter med dild. I slutningen af madlavning kan du tilføje alle greener, for eksempel koriander og mynte eller tarhun.
Fjern gryderet fra ilden, lad det afkøle lidt. Kyllinghjerter i valnødssauce serverer på bordet varmt eller koldt, mange retter fra offal er velsmagende i kold form. På en sideskål med friske grøntsager og en tyk lavash ud over at dyppe i sausen.
I det georgiske køkken er der to ingredienser, der støder på øjnene i mange opskrifter. Dette er valnødder og granater. Der er nødder i denne opskrift, prøv at drysse granatæble med korn, det vil være meget velsmagende.
Læs også en interessant artikel: Vinaigrette met zuurkool en komkommers.