Kylling hofter med svisker og tørrede abrikoser
Hvem kan ikke lide stegt kylling? Saftige kyllinghofter med gylden sprød hud i en tyk, klistret, sød og sur sauce med svesker og tørrede abrikoser. En storslået buket af krydderier giver denne skål en eksotisk aroma. Yvanimatina!
Forberedelse:1 time Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 628 kcal Squirrels: 27 g: 12 g kulhydrater: 103 g
Ingredients af kylling hofter med svisker og tørrede abrikoser
- 6 kylling hofter;
- 50 g Kuragi;
- 50 g svesker;
- 100 g hvid sød løg;
- 2 fed hvidløg;
- 2 pods chili (frisk eller tørret);
- 3 centimeter ingefærrod;
- Koriander, timian, duftende peber, paprika, rød peber, gurkemeje;
- 100 ml hvid tør vin og vand;
- Salt efter smag.
Method med at tilberede kyllinghofter med svisker og tørrede abrikoser
Vi vasker kyllinghofterne med koldt vand, tør det med et papirhåndklæde. Prøv at pakke dit lår med din hud, så kødet ser ud til at være skjult i skallen.
En stor dyb gryde med en tyk bund opvarmes kraftigt. Ingen grund til at smøre gryden med fedt eller olie, fedtet i overflod koger ud af kyllingen. Vi satte tilberedte kyllinghofter på en varm gryde. Steg over høj varme. Ingen grund til at dreje og flytte kyllingen, indtil huden er stegt, indtil den er gylden.
Forbered krydderier. Vi hælder svisker og tørrede abrikoser med kogende vand i et par minutter, vasker i et dørslag, skærer svisker og tørrede abrikoser i halvdelen. Vi skar hvide søde løg med fjer. Slib knuden af hvidløg. Coriandra frø i en mørtel, du har brug for en teskefuld frø. Ingefærrodskraber med grøntsagsrensning, gnid på et fint rivende.
Efter ca. 7 minutter drejer vi kyllinghofterne, kaster den hakkede hvide løg i gryden. Vi fortsætter med at stege alt sammen.
Tilføj hakkede tørrede abrikoser og svesker.
Tilsæt revet ingefær og hakket hvidløg.
Klæd gryden – Hæld tør hvidvin. I stedet for hvidvin kan du bruge æblecider eller hjemmelavet æblecider eddike.
Hæld krydderier. En halv teskefuld malet duftende og rød peber, en teskefuld af malet gurkemeje og rød sød paprika, en teskefuld tørret timian.
Hæld 200 ml kogende vand. Vi opvarmes op til kogning over høj varme. På dette tidspunkt salt salt efter din smag.
Varm ovnen til en temperatur på 165 grader celsius. Vi lægger gryden med kyllingen i en varm ovn og forlader i 40 minutter. Kyllingen skal svæve, så du behøver ikke at hampere ovnen, så kødet forbliver saftigt.
Under tilberedningsprocessen kan du smøre kyllinghofter med et bøjet fedt med sauce. Smør bare en silikonebørste eller flash. Vi tager kyllinghofter fra ovnen, serverer varmt på bordet, jeg anbefaler en smuldrende hvid ris til sideskålen. Behagelig appetit!
Sådan tilberedes smuldrende ris: 150 g lang hvid ris vaskes med koldt vand, hæld i en lille gryderet. Hæld 250 ml koldt vand, salt. Varme op til kogning over høj varme. Reducer opvarmning, dæk med et låg. Kog 12 minutter. Sluk for opvarmningen, vikle stewpanen med et håndklæde. Efter 15 minutter er risen klar.
Læs også en interessant artikel: Geurige koolsoep met Beijing kool. Stap -By -stap Recept met foto.