Kylling hofter i ingefær-naughty sauce
Meget velsmagende og utroligt enkle hylede hofter i ingefær-naughty sauce. Det vil tage 10 minutter at arbejde, resten af processen i ovnen. Fantastisk stegt kylling med valnødssauce, alle vil lide denne opskrift.
Forberedelse:45 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 411,5 kcal egern: 32,3 g Fedt: 30 g Carbohydrates: 1,4 g
Ingredients af kyllinghofter i ingefær-nore sauce
- 300-350 g kyllinghofter (2 stykker);
- 35 g valnødder;
- 3-4 Neddyr af hvidløg;
- 1 \ 2 rød chili peber;
- 3-4 cm ingefærrod;
- salt, peber;
- Filtreret vand;
- Greener af koriander eller persille til servering.
Method med at tilberede kyllinghofter i ingefær-naughty sauce
Forbered ingredienserne til opskriften. Først og fremmest behandler vi kyllinghofter. Jeg skar frøene ud, dette er ikke nødvendigt, men uden knogler tager det mindre tid at lave mad. Og knoglerne er altid nyttige til bouillon. Skær kødet med knogler med en skarp kniv, lad huden være. Et stort lår eller to små har brug for en del.
Drys kyllingen med salt og peber, gnid krydderierne i kødet. Fra den anden side, hvor huden ikke er nødvendig for at krydre, brænder peber i en opvarmet gryde.
Med et grøntsagsskrot eller teskefuld skal du rense huden fra ingefær. Skær den skrælede ingefær med terninger. Vi renser hvidløg fra skallen. Vi skar Red Pepper Pod, ryst frøene. Vi skar den halve peber i cirkler. Hvis du ikke kan lide krydret retter, skal du udskifte skarp chili med bitter peber, det er duftende, men ikke brænder.
Peber, hvidløg og ingefær rod Vi lægger i en blender, hæld 200 ml filtreret koldt vand. Hæld en knivspids salt. Slib ingredienserne med en blender indtil en homogen tilstand. Vi tænder for ovnen for at varme op til en temperatur på 170 grader Celsius. Alt er forberedt, du kan samle skålen.
Varm gryden med en tyk bund og anti -stick coating. Læg de krydret kyllinghofter på den varme stegepande med huden nede. Steg uden olie! Der er nok fedt i kyllingeskind, tilsæt overskydende olie til skålen ubrugelig, kun høj -kalorieindhold.
Vi steger kylling over høj varme, indtil huden bliver gylden, vil den tage 4-5 minutter. Vi drejer kyllingen og fortsætter med at stege i et par minutter på den anden side.
Walnes i en stupa eller slib i en blender i små krummer. Vi drysser den brunede kylling med knuste valnødder og fylder den med ingefærsauce. Hvis gryden er stor, kan det vise sig, at sausen ikke er nok, så det kogende vand, så sauce -laget er omkring to centimeter.
Vi lægger gryden i en varm ovn i 30 minutter, efter 10 minutter anbefaler jeg at reducere temperaturen til 160 grader Celsius. Hvis saucen koger, hældes derefter lidt kogende vand.
Vi tager en gryde med kylling, lad den hvile i 5 minutter ved stuetemperatur. Server varmt på bordet. Drys med finhakket koriander eller persille, vand den sauce, hvor kyllinghofterne var tilberedt. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Kip onder de saus behamel.