Koreansk gulerod og kyllingesalat
En salat med koreanske gulerødder og kylling er en enkel og lækker opskrift på salat til middag eller middag. En fantastisk kombination af stegt kyllingebryst med saftig grapefrugt og pikant, akutte gulerødder. Ost og mayonnaise blødgør sværhedsgraden og forbrændingen af krydderier, tilsæt en filsalat. Pre -marineret kyllingebryst er ikke nødvendig, men fortrinsvis.
Forberedelse:2 timer 30 minutter Forberedelse:20 minutter nummer: 4 portioner pr. Del calorie Indhold: 712 kcal Squirrels: 54,6 g Fedt: 45,8 g Carbohydrates: 22,9 g
Salad ingredienser med koreanske gulerødder og kylling
- 400 g kyllingefilet;
- 300 g koreanske gulerødder;
- 1 grapefrugt;
- 3 æg kogte hårdt;
- 80 g ost;
- 100 g mayonnaise;
- Salt, peber, persille til dekoration;
- 15 g koldt pressende olivenolie;
- Sennep, sort og rød peber, vegetabilsk olie til marinade.
Method med at forberede en kalat med koreanske gulerødder og kylling
Kyllingefilet gnides med en blanding af salt, sennep, sort og rød peber (alle krydderier efter deres smag). Hæld en spiseskefuld med en ske med neutral vegetabilsk olie og lad det være i 2-3 timer i køleskabet. Du kan pickle kylling i en dag, det vil kun være velsmagende.
Varm gryden, du behøver ikke at smøre med olie, da der er olie i marinaden. Sæt kyllingefileten i den forvarmede stegepande, steg, indtil den er gylden skorpe på den ene side, vend derefter og steg i et par minutter på den anden side. Vi sender den stegte kylling til den varme ovn i 5 minutter eller under grillen, så den når klar og er endnu mere brunet.
Nå med med og ween the Your eass, separate æggeblommer. Vi tørrer æggeblommerne gennem en sigte lige på mayonnaisen. For en lækker salat behøver du ikke at gemme på produkter, forberede mayonnaise med dine egne hænder fra olivenolie, æggeblomme, sennep og eddike. Sådan mayonnaise kan ikke sammenlignes med den købte i butikken.
Sauce efter smagssalt, peber sort peber, bland godt.
Grapefrugt er skåret i halvdelen, skåret segmenterne, så den bitre hvide hud ikke forbliver på frugten.
Koreanske gulerødder hældes med koldpresserende olivenolie, så guleroden forbliver strålende, vil ikke falme og ikke bøjes. For øvrig, hvis der ikke er færdige gulerødder på koreansk ved hånden, er opskriften ret let at gentage dig selv. Riv to store gulerødder med lange chips, sat i en Stewpan. Hæld salt og sukker efter smag, hæld 2 spsk æble eller 6%eddike, tilsæt en teskefuld krydderier til koreanske gulerødder eller malet rød peber og koriander. Opvarm separat 50 g vegetabilsk olie, indtil diset vises. Hæld olien i gulerødder, bland godt og lad det være i marinaden i en time.
Vi samler en salat. Skær den afkølede kylling i terninger.
Sæt stykkerne af grapefrugt på kyllingen.
Tilsæt kogte æg hvide skivet med små terninger.
Vi lægger hele sausen ud, smør med et jævnt lag.
På et lille ryster gnider vi hård ost, fortrinsvis salt med en pikant note.
Læg den koreanske gulerod ud på osten. Vi pynter salaten med blade af frisk persille og serverer straks på bordet. Bland inden du lægger på plader.
Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Dorpsman salade in een marinade van kruiden. Stap -By -stap Recept met foto.