Konfetti cupcakes-mini-fælder til fe
konfetti cupcakes med karamelcreme og frugtsauce. Dette er minikager til en lille fe, børn vil glæde sig. Sukkerkonfetti knuser så velsmagende i bagning og glæder børnenes øje med flerfarvede farver.
Forberedelse:40 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 470 kcal Fedt: 19 g kulhydrater: 54 g
Ingredients til konfetti cupcake test
- 2 kyllingæg;
- 150 g sukker;
- 60 g smør;
- 100 g mælk;
- 160 g hvedemel;
- 25 g semulina;
- 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
- 2 spsk sukkerkonfetti;
- Vaniljeekstrakt, en knivspids salt.
Ingredients til fløde
- 40 g smør (82% eller mere);
- 60 g kogt kondenseret mælk.
Ingredients til frugtsauce
- 3-4 abrikoser eller fersken;
- 100 g sukker;
- 1 tsk majsstivelse;
- 50 ml vand.
Method med at forberede konfetti cupcakes
Bland kyllingæg, sukker og en knivspids fin salt for at afbalancere den søde smag.
Indsæt smør, kølig og tilføj omhyggeligt til æg-sahar-blandingen
Hæld mælken ved stuetemperatur, hvis mælken er kold, kan smør fryse og krølle med flager.
Hæld hvedemelet i højeste kvalitet, hæld en teskefuld vaniljeekstrakt.
Tilføj semulina og bagepulver, som også er et bagepulver. Bagepulveret kan erstattes med soda og eddike. Den specificerede mængde ingredienser har brug for 1 \ 4 tsk soda og 2 teskefulde æblecidereddike
Bland dejen i flere minutter, indtil den bliver glat og homogen uden klumper af mel. Ved konsistens vil dejen vise sig ganske flydende, som for Oladia.
Til sidst hældes sukkerkonfetti, bland og er straks nødt til at bage. Hvis du efterlader konfetti i dejen i lang tid, vil den smelte og male dejen. I stedet for lyse pletter vil grimme pletter vise sig.
Hæld dejen i papirforme, fyld dem med 2 \ 3. Papirforme indsættes i silikone eller jern, så cupcakes bestemt ikke suger!
Ved 180 grader Celsius 20 minutter indtil gylden. Beredskab kan kontrolleres med en tandstikker eller tryk på toppen af cupcake – hvis foråret, derefter bagt
Madlavning af frugtsauce. Vi skar søde abrikoser eller ferskner fint, lægger i en gryde, hæld koldt vand, hæld sukker og majsstivelse.
Bland godt, opvarm op til kogning. Kog på lav varme i cirka 5 minutter, indtil frugtstykkerne bliver bløde.
Slib sausen med en blender til glathed, kølig, hæld i en gryde. For øvrig er alle bær eller frugter velegnet til sauce, vælg til din smag og sæson
Forberedelse af cremen. Pisk smøret blødgjort ved stuetemperatur i flere minutter, tilsættes gradvist kogt kondenseret mælk. Smør toppe af afkølede cupcakes med en dråbe frugtsauce, læg fløden på toppen, dekorér konfetti.
Server konfetti cupcakes med frugtsauce til te. Før servering råder jeg dig til at forlade i køleskabet, så olie -karamellcremen ikke smelter.
Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Pannenkoeken met gehakt vlees.