Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Kolkannon eller kartoffelpuré tilberedes ud fra kartofler og kål i Irlandic, i denne opskrift er kålen hvid, og i traditionelle opskrifter bruger de ofte krøllet kål af Gruncol. Kolkannon er en meget velsmagende og original sideskål, der kan erstattes af en kedelig puré. Til koteletter, kødboller, kogt kød eller kylling er dette den perfekte tilføjelse, og som en uafhængig skål med et skive brød kan være.

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Irish kartoffelingredienser

  • 500 g kartofler;
  • 250 g hvidkål;
  • 130 g løg;
  • 30 g persille;
  • 3 nelliker af hvidløg;
  • 1 laurbærblad;
  • 60 ml mælk;
  • 60 g smør (+ olie til foder);
  • En knivspids af revet muskatnød;
  • Salt, peber efter smag.

Method med at tilberede kartoffelpuré i Irlandic

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Rengør kartoflerne fra skrælen, skåret i tykke skiver. Rengør fedt af hvidløg fra skallen, skåret med plader. Læg kartofler i en gryde, tilsæt hvidløg og laurbærblad. Hæld kogende vand, så kartoflerne forsvinder under vand, salt efter smag, kog indtil kogt.

Hakk kålen meget tynd. Brug grøntsagsproduktet til at fremstille tynde, bløde chips. Læg kålen i en separat gryde, hæld kogende vand, salt, kog, indtil de let er 10-15 minutter.

Klipper finalen på løg. I en gryde smelter vi halvdelen af ​​smøret. Vi lægger hakket løg i smeltet olie, steg på moderat varme, indtil de er blødt 7 minutter, salt, peber.

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Finklær de grønne persille, tilføj den stegte løg, bland, gryderet sammen i et par minutter. Du kan tage alle greener, grønne løg og koriander er egnede.

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Kogt kål kastes tilbage på en sigte, når vandet drænes, tilsæt kål til løg med persille.

Vi kaster også de færdige kartofler på en sigte, tørrer derefter med en ske gennem en sigte, passerer gennem kartoffelpressen eller ælter lidt. Brug ikke en blender eller køkken til at fremstille kartoffelmos – du får et stof, kartofler kan ikke lide meget lille slibning.

Tilsæt udslettet kartofler til resten af ​​ingredienserne.

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto
Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld mælk i stewpanen, læg laurbærbladet, tilsæt det resterende smør, opvarm op. Mælk kan erstattes med 10%fløde, flere kalorier, men velsmagende!

Hæld kogende mælk med smør i gryden, bland, prøv, hvis du har brug for at tilføje salt, krydre med revet muskatnød.

Vi varme Kolkannon i flere minutter over lav varme, hvis de mosede kartofler viste sig at være våde, vil fugt på et par minutter fordampes, og de mosede kartofler bliver lidt tykkere.

Kolkannon-Potato Puree i Irlandic. Trin -by -trin -opskrift med foto

Læg Kolkannon-Potato-puré i en Irlandisk lysbillede, i midten laver vi et hul, læg et stykke smør i det, en kvist af persille og server varmt på bordet. Behagelig appetit!

Traditionelle retter af irsk køkken er enkle og velsmagende, jeg elsker irsk sodavandsbrød mest af alt, det er sødt og usødet. Vidunderligt rugbrød med mosede kartofler og kotelet er den mest lækre hjemmemiddag, der ikke kan sammenlignes!