Kød zrazy med stegte svampe og løg i brødning
Kødstifter med stegte svampe og løg i panorering med en sidefad med kartoffelpuré – den perfekte søndagsmiddag i hjemmecirklen. Den zrazy er saftig, i en gylden sprød panik af æg, mel og panorering af kiks, er en fyldning af stegte svampe utroligt duftende. Prøv at lave mad!
Forberedelse:45 minutter Nummer: 7 portioner pr. Portion Kalorie: 260 kcal egern: 21 g Fedt: 13 g kulhydrater: 16 g
IngRedients of Meat Treas med stegte svampe og løg i panorering
- 600 g hakket kød;
- 250 g løg;
- 200 g kogte svampe eller 350 g friske svampe;
- 1 teskefuld tørret dild;
- 1 stort æg;
- 50 g jordkiks;
- 50 g hvedemel;
- 15 ml mælk;
- Salt, sort peber efter smag;
- Raffineret vegetabilsk olie til stegning;
- Persille til servering.
Method med at tilberede kødvision i panik med stegte svampe og løg
Vi renser buen, skærer den meget fint. Hæld vegetabilsk olie i gryden, steg løgen på moderat varme, indtil den bliver gennemsigtig og blød. Vi deler den stegte stråle cirka i halvdelen. Den ene halvdel går til kød hakket kød, den anden i svampen. Den del af løgen, der er designet til hakket kød, køligt til stuetemperatur.
Hjemmelavet hakket kød tilberedes af svinekød, oksekød og svinekød. Efter min mening er dette den perfekte kombination, bindingen i det hakkede kød skal være ca. 10% af lydstyrken, så koteletterne vil blive saftige.
Til det kølede hakkede kød tilsættes en koldstegt løg, salt, peber sort peber efter smag, hæld tørret dild eller en blanding af tørrede injektioner til koteletter. Æg det hakket kød forsigtigt, dette kan gøres med dine hænder eller ske. Vi strammer skålen med en diætfilm og lægger den i køleskabet i varigheden af at tilberede fyldet.
Kogte svampe skåret fint. Tilsæt svampe til stegt løg, salt efter smag, forbered dig over medium varme, indtil fugtigheden næsten er fordampet.
Vi tager det hakkede kød fra køleskabet og opdeler det i lige store dele, hvis øjet mislykkes, råder jeg dig til at bruge køkkenvægte. Vi tager ca. 65 g hakket kød til en del.
Med våde hænder laver vi ovale kager ud af hakket kød, læg kagerne på skærebrættet. Afkøles svampefyldningen, læg en lille del af fyldningen i midten af hver kotelet.
Med en tynd spatel skal du fjerne det hakkede kød med en fyldning med et bræt, med våde hænder danner vi ovale stifter. Prøv at stramme svampe inde, så de ikke falder ud ved kanterne.
Hæld hvedemel i en skål, opdel et stort kyllingæg i en anden skål, tilsæt mælk, bland med en visp. I den tredje hælder vi jordkiks til panorering. Først panras i mel og sætter derefter ægmælkblandingen i, efter at vi svømmer rigeligt i jordkiks. Hænder skal vaskes med jævne mellemrum, da de panorerer. I gryden hældes en raffineret vegetabilsk olie med et lag med ca. en centimeter, opvarmet stærkt. Sæt Zrazes i forvarmet olie.
Vi steger til gylden skorpe på begge sider, derefter skifter vi kødets cerebrale pyntegjenstander i en udtværet med olie og bringer ca. 7 minutter til parathed i en opvarmet ovn til 180 grader.
Vi pynter med persille, serverer varmt. Behagelig appetit!