Kiks rulle med citron og æbler
En meget velsmagende kiksrulle med citron og æbler, dekoreret med fløde fløde. Frugt i fyldet er friske, og smagen af rullen er fremragende, prøv den!
Forberedelse:30 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 343,5 kcal Fedt Fedt: 10,7 g Carbohydrates: 51,5 g
Ingredients til kiks
- 3 kyllingæg (165 g);
- 110 g sukker (fint hvidt sukker);
- 120 g hvedemel ekstra;
- 1/4 teskefuld dejbagepulver;
- 1/2 teskefuld vanillin ;;
- En knivspids salt;
- Raffineret vegetabilsk olie.
Ingredients til fyldning, dekorationscremer
- 3 små æbler;
- 1 citron;
- 120 g sukker;
- 200 g 33%creme;
- 40 g sukkerpulver;
- 50 g hindbær eller abrikospost;
- Jordskinn.
Method med at tilberede en kiksrulle med citron og æbler
Smør med raffineret vegetabilsk oliebagepapir. Vi smør bagepladen med en dråbe olie. Sæt papiret på en bageplade. Varm varmeskabet til en temperatur på 180 grader celsius.
Ingredienser til dejen ved stuetemperatur. I skålen med mixeren bryder vi kyllingæg. Hæld lille hvidt sukker, vanillin, en knivspids fint salt.
Pisk æg med sukker først med en lav hastighed på 5 minutter. Derefter på det højeste 5 minutter, indtil massen øges i volumen med 3 gange. Sukkerkorn skal opløses helt.
I en separat beholder blandes hvedemel på ekstrakken med et bagepulver på dejen. Sigt melet gennem de flisede æg gennem en stamme.
Vi strikker dejen med en spatel og prøver at bevare den frodige struktur. Bland den hurtigt glatte dej uden klumper, blanderen behøver ikke at blive brugt på dette tidspunkt, bland manuelt.
Læg dejen på en forberedt bageplade. Vi smadrer kiks med en spatel, tykkelsen af dejen er omkring en centimeter. Sæt en bageplade i et hostere stegkab i 12 minutter.
Klip kernen fra æbler. Skær dem med terninger. Citronen er grundigt på min måde, skoldet af kogende vand, jeg vasker igen. Skær citronen med en skræl med terninger. Vi passerer hakkede frugter gennem en kødkværn med små huller.
Under bagning af kiks åbner døren til varmeskabet ikke! Når kagen bliver gylden, tager vi en bageplade ud.
Drej straks kiks i en rulle. Du skal dreje så langt varmt, så du husker formen.
Til frugten, der er gået glip af en kødslibemiddel, tilsættes granuleret sukker, bland. Hvis æbler er meget søde, kan det være nødvendigt med mindre sukker.
Drej kikset, smør æble-lemon-puré på den.
Igen slukker vi rullen med frugtpuré.
Creaming til piskning, bland med pulveriseret sukker, hvis det ønskes, tilsæt vanillin. Slå cremen i 2-3 minutter til stabile toppe.
kiks smøres med tyk frugtsyltetøj – hindbær, abrikos. Vi overfører flødecreme til en konfekturpose med en krøllet spids. Dekorer rullen med fløde fløde.
Drys med malet kanel gennem en lille sigte.
Vi fjerner kiksullen i køleskabet i flere timer. Den næste dag er velsmagende, i løbet af natten i køleskabet imprægneres køleskabet grundigt med frugtsaft. Behagelig appetit!