Kartoffelsalat med sild og frisk agurk
velsmagende og enkel – kartoffelsalat med sild og frisk agurk. Brandsausen lavet af creme fraiche og mayonnaise med flødeost, grøn løg og en agurk blev højdepunktet i denne opskrift. Krydre dem lige i pladen. Denne hjertelige salat kan serveres med middag eller middag med rugbrød. Yvanimatina!
Forberedelse:15 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 340 kcal Fedt: 25 g Carbohydrates: 16 g
Ingredients af kartoffelsalat med sild og frisk agurk
- 140 g svejset i uniformen af kartofler;
- 140 g let saltet sild;
- 35 g grønne løg;
- 20 g Dill Greens;
- 100 g friske agurker;
- 50 g creme fraiche;
- 50 g mayonnaise;
- 30 g cremet cottage cheese;
- Salt, sort og rød peber;
- Rød radise til dekoration.
Method med tilberedning af kartoffelsalat med sild og frisk agurk
Start med tilberedning af salatsauce til salat. I en dyb skål blandes den cremede cottage cheese med tyk olieagtig creme fraiche. Hvis creme fraiche er 26-30%, kan du gøre uden ost, sausen vil være tyk.
Tilføj mayonnaise. Du kan blande mayonnaise lavet af rå æggeblomme og olivenolie bogstaveligt talt på et minut: æggeblommen, en knivspids salt og en teskefuld sennepssel Tilføj en teskefuld eddike.
Vi skærer dillegrønne fint, sætter en mørtel i. Hæld en halv teskefuld groft salt. Vi gnider dild med salt, indtil grøn juice skiller sig ud. Vi tilføjer en mistet dild til sausen, så sausen bliver grøn uden madmaling.
Vi skyller grundigt grønne løg, skærer fint. Slånede løg tilsættes til sausen.
Friske agurker gnider på et groft river sammen med skrælen. Tilføj agurker til andre ingredienser.
Soldum efter smag.
Vi blander omhyggeligt sausen, hvis den viser sig med væske, kan fortykkes med et kogt æg. For at gøre dette, riv det kogte hårde æg på et fint rivende, tilsæt til saucen.
Vi samler en salat. Kartoflerne, svejset i uniformen, rengøres, skåret stort set. Små unge kartofler kan ikke rengøres og skærer.
Vi skar den svagt saltet atlantisk sild i stykker, behageligt til måltider, vand med olivenolie. Vi lægger stykker af sild til kogte kartofler.
Tilføj lidt røde radiser til skønhed, lysstyrke og smag. Nok 1-2 store radiser pr. Del.
Vi dekorerer salaten med indtil kviste.
Vand salaten med en sauce eller læg saucen i skåle, så alle vil krydre skålen direkte i pladen. Drys salaten med malet rød og sort peber, og server straks på bordet. Behagelig appetit!
Salt sild er simpelthen hjemme. Det afkølede Stillehavs- eller Atlantiske sild er velegnet. Du skal afrime fisken på den nederste hylde i køleskabet. DEMROSTER IKKE SILDEN I MICROWAVE ELLER VARMT VAND!
To sild har brug for 1 liter vand, 2 spsk salt, 1 spsk sukker, laurbærblad og sort peber. Fjern gæller, rengør, skyl fisken. Kog vand, tilsæt salt, sukker og krydderier, køligt. Læg den tilberedte sild i beholderen, hæld en saltvand, lad det være i 3-4 dage. Let!