Kartoffelsalat med Salak
Den traditionelle opskrift på østrigsk kartoffelsalat, men ikke ved sild, som i en klassisk opskrift, men med salt smult. Fra de enkleste produkter viser det sig som altid en fantastisk skål. Eksotisk supplement – Capers, det er velsmagende, du har brug for meget lidt, men dette er et højdepunkt, hvad du har brug for!

Forberedelse:15 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 370 kcal egern: 12 g Fedt: 13 g kulhydrater: 45 g
Ingredients af kartoffelsalat med salak
- 4 Medium kartofler kogt i en uniform;
- 2 kyllingæg kogt hårdt;
- 100 g saltet Salaki (filet);
- 2 spsk kapers;
- 1 syltede agurk;
- 1 søde æble;
- En lille flok dild;
- 1 sød salatpære;
- 4 spsk tæt mayonnaise;
- 2 teskefulde peberrod;
- Salt, sort peber, greener til dekoration.
Method med tilberedning af kartoffelsalat med salak



Vi renser kartoflerne kogt i uniformen, skåret i store terninger. For øvrig anbefaler mange ernæringseksperter ikke at rengøre kartofler, men kun vaske grundigt med en slibende vaskeklud. Kartoffelskalen er rig på værktøj, orlov eller ej – beslutte selv.
Opvarmede hårde æg, skåret i terninger, tilføj til kartoflerne. Æggene behøver ikke at koge, opvarme vandet tilstrækkeligt til kogning, slukke for opvarmningen og forlade i varmt vand i 10 minutter. Så æggeblommen forbliver gult, proteinet vil ikke være gummi.
Klip i små stykker lavt saltfiletfilet. Tilsæt hakket salam til kartofler og æg. Jeg salt Salak derhjemme, der er ikke noget lettere. Tarm fisken, rengør knoglerne, skyl med salt, bedre hav. Efter 3-4 dage er du klar!

Hæld syltede kapre i salaten. Desværre kan du ikke erstatte noget. Hvis ikke, skal du koge uden kapers, intet kan gøres.



Pickled agurk skåret i små terninger, læg i en skål.
Tilsæt derefter et sødt æble hakket med terninger. Så at æblet ikke bliver mørkt i luften, skal det drysses med citronsaft eller lægge koldt vand med en dråbe citronsyre i et minut.
Vi skar en fin flok dild, hæld hakket dild i en skål.

Finklær hovedet af sød salatløg. Tilføj hakkede løg til andre salatingredienser.

Tilføj mayonnaise og peberrod. Jeg forbereder mayonnaise selv: 1 tsk af en spisestue, 1 tsk sukker, en knivspids salt, 1 rå æggeblomme, 1 spsk citronsaft, sort peber og vegetabilsk olie. Slå først æggeblommen med sennep, salt og sukker, og hæld derefter vegetabilsk olie til den ønskede konsistens (ca. 60 g), i slutningen, citronsaft.
Peberrod er forresten også din egen produktion – for at dreje de skrælede rødder i en kødkværn og krydre efter dit skøn ved rødbeder, citron eller hvidløg med tomater.

Bland salaten godt. Vi renser køleskabet i en halv time eller en time, så produkterne lærer at kende, og kartoflerne er gennemvædet med juice.
Læg kartoffelsalaten i en salat, dekorér med kapers og finhakket persille. Vi serverer på bordet med rugbrød eller rugkiks. Behagelig appetit!