Kartoffelpandekager med Jerusalem artiskok og løg
kartoffelpandekager med Jerusalem-artiskok og en løg af det feltkonventionelle, men det samme er velsmagende som klassiske pandekager fra kartofler. Normalt er pandekager tilberedt fra revne kartofler, og Jerusalem -artiskok besluttede jeg at tilføje for at bortskaffe en pose shitty rødder, der sprang i det fjerneste hjørne af køleskabet siden efteråret. Denne fantastiske rod kan vinter ikke kun i jorden. Efter min erfaring i køleskabet føler han sig også godt – forværres ikke i lang tid. I denne opskrift besluttede jeg at udskifte løg på en bue på en bue, da tårerne er sødere. Generelt viste det sig lækkert, jeg anbefaler det.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 224 kcal egern: 7 g Fedt: 2 g Carbohydrates: 43 g
Ingredients af kartoffelpandekager med Jerusalem artiskok og løg IL
- 400 g kartofler;
- 300 g Jerusalem artiskok;
- 100 g løg-sex;
- 2 kyllingæg;
- 1 tsk tørret dild;
- 1-2 spiseskefulde hvedemel;
- Salt, peber, vegetabilsk olie.
Method med at tilberede kartoffelpandekager med Jerusalem artiskok og løg
Ren Jerusalem artiskok. Klip de klodsede vækster, skær det tynde lag af skrælen med en grøntsagskraber. Sæt straks de skrælede grøntsager i koldt vand, så rødderne ikke mørkere i luften.
Vi renser kartoflerne fra skrælen, send den til en skål med vand til en skrælet Jerusalem -artiskok.
Skær nøje øjnene ud, skær de mørke områder forsigtigt ud. På roden af Jerusalem -artiskok kommer fibrøse områder undertiden på tværs, de skal også afskæres.
Slib grøntsagerne. Det er velegnet til både almindelige vegetabilske dynger og små, så med revne og stikkende huller. Gnid pandekagerne på det en pine, så jeg foretrækker sædvanligt, at størrelsen på chill ikke påvirker smagen af færdige produkter.
Vi skærer stænglerne på leggings, vasker med koldt vand for at vaske sandet fra bladenes bihuler. Vi skærer tårerne fint, tilføj til revne grøntsager.
Vi bryder kyllingæg i grøntsager, salt efter smag.
Tilsæt tørret dild og bland godt. Salt strækker vand fra grøntsager, dejen bliver ret vandig. Jeg er ikke tilhænger af “push -ups.” Sammen med vand sendes mange nyttige sporelementer til skrotet, fordi det ikke er nogen hemmelighed, at grøntsager hovedsageligt består af vand. Så hvorfor slippe af med fordelene med dine egne hænder, især da der er måder at stege flydende pandekager uden at fordømme udseendet.
Hæld hvedemel, det vil være lidt tykkere og kombinere grøntsagsdejen
Hæld vegetabilsk olie i gryden (raffineret, uden lugt).
I den forvarmede olie med en spiseskefuld skal du lægge pandekagerne ud. Når væsken lækker fra en flok grøntsager i gryden, så lad den stege den lidt og skrot den med en spatel tilbage på grøntsagerne, så pandekagerne bliver igen lige og uden åbent arbejde fra flydende dej.
Vi steger, indtil de er gyldne på hver side, du har brug for cirka 2-3 minutter.
Vi lægger kartoffelpandekager med Jerusalem -artiskok og en løg af en bakke, serverer varm, med creme fraiche og friske urter. Behagelig appetit!
Kartoffelpandekager – en populær skål med europæisk køkken. Jeg tællede mere end 30 navne i forskellige køkkener, der er ukrainske Deruni og Tertukha, Swiss Reshti, jødiske latkes.
Læs også en interessant artikel: Wortelmuffins met nootmuskaat.